Wwin

wwin logo WWin стартира през 2011 г. като международна компания за спортни залози като е един от най-популярните букмейкъри в Босна и Херцеговина. От 2001 г. насам WWin има стотици букмейкърски пунктове в страната. На своя сайт WWin.com компанията приема играчи от всички страни и предлага голям обем от пазари (преди мач и на живо) на всички популярни спортове като футбол, баскетбол, тенис, хандбал, волейбол и др.


Процес по регистрация

Когато натиснете бутона за регистрация в WWIN горе вдясно на вашия екран, ще ви се зареди нов прозорец за да въведете необходимите данни. Регистрацията включва три стъпки – Информация за акаунта (тук се въвежда User ID, парола, дата на раждане, и-мейл, личен въпрос и отговор, код за сигурност), Лична информация (Име, Адрес, Телефон и т.н.) и съгласяване с правилата и условията на букмейкъра.

След регистрация трябва да потвърдите вашия и-мейл адрес в полученото писмо от WWIN. След това може да влезете в акаунта си в сайта като използвате Userd ID и парола.


Залози

Букмейкърът е един от най-популярните онлайн спортни залагания сайтове онлайн в момента. Те са един от малкото сайтове, които приемат големи залози. Рутинно те уреждат залози от по $ 5000 като има букмейкъри, които например налагато граничение от по $ 100 на някои залози. Wwin дори предлага възможност на играчите да правят залози до 50 000 $ (или дори повече, ако играчът поиска това). Ето защо в този букмейкър играят много клиенти, тъй като няма никакви ограничения, а възможностите за залог на всяко спортно събитие са много. В Wwin минималният залог е 1 долар или еквивалент в друга валута и това ще се хареса на потребителите, които залагат просто за забавление.

Видове спорт

Букмейкърът предлага залози на почти всички традиционни спортове. Тe не разполагат с много линии за залози на телевизионни предавания и шоута като Bovada например. Букмейкърът е ориентиран към залозите на американския пазар и има много клиенти от САЩ, но също така предлага и футбол, тенис, баскетбол и т.н.

Ето някои от видовете спорт в сайта:

Национална футболна лига (NFL) и Колежански футбол
NBA и Колежански баскетбол
NHL
MLB
Футбол
Тенис
Волейбол
Голф
Моторни спортове
Бокс
Конни надбягвания
Крикет
Смесени бойни изкуства


Развлечения и политика

Залозите за баскетбол в този букмейкър са сред най-добрите. На всеки един мач, независимо дали от НБА или Европейските турнири, вие може да залагате на много линии за точки и хендикап. Също така има и специални линии за това даден играч колко точки ще вкара – под/над.

На футбол пък може да залагате на традиционните опции като 1Х2, двоен шанс, гол/гол, европейски хендикап, равенство няма залог, двата отбора да отбележат гол, полувреме/краен резултат и т.н. Също така имате възможност да правите залози за общ брой голове на отбор, първи отбор да отбележи в мача, голове на отбор през второто полувреме и много други като корнери, брой картони и т.н.

Залози на живо

За да залагате на живо трябва да цъкнете на “Live betting” в горната част на сайта. След това в ляво може да видите събитията на живо подредени по спорт футбол, тенис, баскетбол и т.н. В дясно от тях са коефициентите за всеки двубой и допълнителните опции. За да видите допълнителните пазари само трябва да цъкнете с левия бутон на мишката върху събитието. Когато изберете опция за залог, в дясно ще се покаже вашия фиш и трябва да напишете каква сума искате да заложите. След това натискате “Place bet” и залогът ще бъде поставен в рамките на няколко секунди.


Методи за депозит и теглене

За да депозирате средства влезте в профила си и натиснете “My account”. След това изберете менюто “Deposits”. Там може да посочите желания от вас метод за плащане и да направите депозит в Wwin.


Възможности за депозит:

По банков път, кредитна карта, дебитна карта, Neteller, Paysafecard, Skrill .

Минимален депозит: При повечето методи минималният депозит е 10 евро. Чрез Paysafecard обаче може да вкарате 5 евро, а мимималната сума за депозит чрез дебитна/кредитна карта е 15 евро.
Минималната сума за теглене при всички методи е 50 евро. При кредитни и дебитни карти максималната сума за теглене е 3000 евро, а чрез Скрил може да изтеглите до 5000 евро.


Заключение:

Освен спортни залози, букмейкърът предлага покер, слот игри, виртуални игри и казино на живо. В Wwin винаги ще намерите на какво да играете и как да се забавлявате. Това е един от букмейкърите, който първи публикува линиите за залози и дни преди срещата вие може да заложите.

В почти всяка категория букмейкърът се представя много добре. За съжаление те нямат бонус за първи депозит, но пък за сметка на това има много добри коефициенти и разнообразие от пазари на всяко събитие. Поддръжката на Wwin е достъпна по и-мейл, а в сайта има категория за често задавани въпроси, където може да намерите решение на даден проблем.

Wwin
5 (100%) 1 vote