World Slot Турнир “Da Vinci’s Treasure”

World Slot Турнир "Da Vinci’s Treasure"

WinBet има нова невероятна промоция за всички свои клиенти, която е активна до началото на месец октомври. Промоцията „World Slot“ не продължава много време, така че побързайте да вземете участие и да се борите за страхотните награди.

„World Slot“ турнирът e промоция, в която могат да участват всички клиенти на компанията. Турнирът се провежда съвместно с всички организатори на хазартни игри в цял свят, които предлагат слот игрите на „Pragmatic Play”, избрали да се включват в Промоцията. Квалифициращи игри на winbet.bg са Great Rhino ™, Wolf Gold™ и Asgard™.

Какъв е срокът на промоцията?

От 11:00 ч. на 20.09.2018 г. до 00:59 ч. на 01.10.2018 г.

Важно! Букмейкърът си запазва правото да променим условията на промоцията, както и посочения срок, по тяхна преценка. Всички участващи клиенти ще бъдат своевременно информирани за всяка промяна.

Какви са печалбите?

Златно кюлче на стойност 10 000 евро / 20 000 лв. ще спечели победителят в играта, докато вторият ще вземе 6000 лв. Сумата за третия в крайното класиране е 2000 лв. Цялата схема на печалбите може да видите в сайта на УинБет в раздел “Промоции”.

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ:

Играта се провежда съвместно с всички организатори на хазартни игри в целия свят избрали да се включат в промоцията, предлагащи игрите John Hunter and the Secret of Da Vinci’s Treasure™, Chilli Heat™, Great Rhino ™, Wolf Gold™, Asgard™ на „Pragmatic Play“. В крайното класиране биват включени всички участници отговарящи на последващите условия, участвали през някои от участващите в промоцията организатори на онлайн хазартни игри.

За да участвате в допълнителната бонус игра трябва да осъществите залог, в периода на промоцията, с минимална стойност 0.90 лв. за спин на една от трите игри – Great Rhino ™, Wolf Gold™ и Asgard™.

Как се определя класирането?

То се съставя на база печалбата реализирана от единичен залог на горепосочените игри. Пример: Ако осъществите 100 спина на играта „Great Rhino ™“, вашето класиране ще се определи от най-високата стойност на реализирана печалба от 1 спин.

Прогресът Ви ще се обновява автоматично спрямо играта на другите участници, като можете да го проследите в раздел „leaderboard“. „Leaderboard“ е вградена във всяка от квалифициращите игри.

В случай, че двама или повече участници завършат турнира с еднакви точки, участникът постигнал резултата си първи ще бъде класиран по-високо.

Паричните печалби от играта нямат изискване да бъдат превъртани и могат да бъдат изтеглени веднага след спечелването им.

След приключване на играта, УинБет своевременно ще уведоми печелившите участници и ще кредитира сметките им със сумата отговаряща на тяхното класиране, съгласно схемата на печалби, която е видима за всички посетители на сайта.

World Slot Турнир “Da Vinci’s Treasure”
5 (100%) 1 vote