Unibet pariuri sportive

Allardyce va folosi un 4-2-3-1, mai degrabă decât Roy Hodgson 4-3-3 și 4-3-1-2 desfășurat la Euro 2016. Are avantajul de a fi formația majorității acești jucători sunt obișnuiți la nivel de club și ar trebui să însemne că toată lumea joacă în poziția preferată.Wayne Rooney se va întoarce la rolul No10, în loc să fie jucat ca mijlocaș convențional, în timp ce Jordan Henderson – în locul lui Dele Alli – ar trebui să ofere mijlocașului defensiv, Eric Dier, cu sprijinul său strâns.Sam Allardyce arată Unibet credința în echipa europeană bătută cu prima linie Angliei Citește mai mult hotărârea lui Allardyce de a persista cu Rooney alături de Raheem Sterling, care a avut un turneu în Franța, și Adam Lallana, care era mult mai strălucitor, subliniază preferința sa pentru fotbaliștii talentați, creativi, în ultima treaptă. </Deși adesea criticat pentru favorizarea unui atacant Unibet mare și pentru a-și spune apărătorilor să pompeze cu bile lungi, Allardyce a creat odată o parte extrem de distractivă a lui Bolton, printre care Youri Djorkaeff și Jay-Jay Okocha, doi jucători de top.El a insistat întotdeauna că echipele sale vor juca fotbal bun dacă ar lucra cu jucători buni și acum este momentul să-l dovedim. Rolul lui Lallana este crucial: în Franța, poziționarea lui inteligentă la încurajat pe Kyle Walker să se suprapună, iar cele mai Unibet bune combinații ale Angliei au implicat, în general, play-makerul de la Liverpool, deși va începe pe flancul opus împotriva Slovaciei și va deschide spațiu pentru Danny Rose.

Parteneriatul lui Rooney cu Harry Kane va fi, de asemenea, interesant. Rareori au fost cântate împreună ca duo, în primul rând datorită deciziilor de formare a lui Hodgson – el a folosit de multe ori Rooney în spatele a doi grevieri, iar Kane a jucat alături de un alt Unibet pariuri sportive bonus atacant în afara lui.Ei ar trebui să lucreze bine împreună, mai ales cu Rooney jucând în spatele lui Zlatan Ibrahimovic la Manchester United – suedezul îi place să cadă adânc, invitându-l pe Rooney să avanseze în poziții de gol. Kane, care face mișcări similare și a fost desfășurat ca un al doilea atacant pentru Tottenham la începutul acestui sezon, va aprecia un partener care oferă o amenințare din partea profundă. John Stones: “Mă simt ca o greutate de pe umeri” Citește mai mult

Cea mai atractivă includere este John Stones, făcând doar al treilea început competitiv pentru Anglia. Allardyce a subliniat în repetate rânduri preferința sa față de Unibet apărătorii tradiționali care înțeleg titlul de loc de muncă, mai degrabă decât jucătorii de mingi care ar putea face erori. Stones nu este un tipar apărător al Allardyce, dar probabilitatea lui de îmbunătățire în cadrul lui Pep Guardiola asigură că el comandă un loc.Slovacia nu are un centru de încredere și Stones ar putea fi perfect dacă Jan Kozak decide să cântă pe Ondrej Duda în față, așa cum a fost cazul remizului fără goluri dintre aceste părți în iunie. Duda este un convertit nr. 10, mai probabil să coboare adânc și să creeze mai degrabă decât să ofere o amenințare la penalizare, iar Stones va fi fericit să avanseze și să-l închidă. Întrebarea crucială este cât de des este Stones capabil să-și demonstreze Unibet calitatea trecerii. Atunci când conduceau West Ham, centrul lui Allardyce abia atingea mingea, făcând uneori câte cinci treceri pe joc, deoarece au fost ocolite de lungi goalici. Dacă este cazul, includerea lui Stones este discutabilă.Cu toate acestea, dacă Anglia va trece mai mult în mod metodic, ar putea fi nevoie de o distribuție bună de la Joe Hart, care va găsi în mod inevitabil loviturile sale sub control strâns. Anglia va putea juca pentru că Slovacia nu va încerca să apese, în loc să rămână într-o formă profundă și compactă defensivă. Acesta va fi cel mai mare test al abordării lui Allardyce. El este obișnuit să gestioneze Unibet persoanele care nu văd deloc mingea, astfel încât să se poată adapta și să creeze o parte capabilă să pătrundă în apărarea împachetată? Cu Scoția, Slovenia, Lituania și Malta care furnizează celelalte teste din grupa F, Anglia are probabilitatea de a obține o mulțime de exerciții.

Rate this post