Unibet fogadás bónusz

unibet fogadás bónuszA 38 éves jött az Oval Teszthez a nyolc inning hátsó részén, fél évszázados és átlagosan 20-an, de az uralkodó 218 után – amely pakisztáni Unibet parancsnokságra és tanfolyamra 2 -2 Anglia döntetlen – a nyugdíjazás nem agyában van.

“Ahogy én magam és a fitnessem, ha Allah segít nekem úgy, ahogy van, talán még többet is játszhatok” – mondta Younis , aki a negyedik nap mesterei mestervéztek, 202 versenysorozatot hajtottak végre az utolsó négy wicket számára. Younis, csak a második batsman az Unibet egykori Srí Lanka baloldali karrierje után, Kumar Sangakkara hat pontot több mint 200-at hat különböző ország ellen, köszönetet mondott a pakisztáni főedzőnek, Mickey Arthurnak, hogy támogatta őt technikai viszályok alatt.

“Legmagasabb rangú játékosként , a világon és otthon, “mondta. “Néhány évszázadot csináltam, de nem alakultam át.De ebben a játékban nagyon Unibet sportfogadás nyugodt voltam. Meg kell említenem Mickey Arthur és a segítő személyzetet, akik taszítottak és támogattak. Ott voltak velem és hirtelen a dolgok mentek el.

“Mindig különleges, amikor a csapatnak szüksége van a teljesítményre és megcsinálja. Az első három játékban sok labdát játszottam, de nem tudtam egy nagy inninget létrehozni.Szükségem volt a szerencseire, és most nagyon boldog vagyok. “Steven Finn, az angliai pásztor, aki 110-et háromnak tartott, dicsérte Younis-t” világszínvonalúnak “, és megpróbált pozitív Unibet bonusz maradni egy impozáns mérkőzés helyén , az Alastair Cook oldalán 126 fut végig a négy pavilonban lévő katonákkal.

Kétségtelen maradt Alex Hales és James Vince jövője – az előbbiek 12-et tettek egy szomorú tesztet, 19.27 az első nemzetközi nyár után egy harmadik labda kacsa – de Finn természetesen beszélt a tehetségüket. Azt mondta: “A szellemük fel van. Nehéz sorozatok Unibet voltak, de mit tehettek?Mindent megadtak a csapathoz, a mezőnybe vetették magukat, és míg a denevérrel nehéz idők voltak, az öltözőben mindenki támogatja őket – és remélhetőleg hosszú nemzetközi karrierjük van. “

Rate this post