Super Hot Залози

Super Hot Залози

Super Hot Залози e една от новите промоции на букмейкъра WinBet, който е сред най-добрите в България. Всеки понеделник, сряда и петък клиентите на букмейкъра имат възможност да направят залог на 3 избрани селекции с изключителни завишени коефициенти, които се предлагат само в сайта на WinBet. Вие получавате най-атрактивните, разнообразни и нестандартни пазари с най-добрите коефициенти. Уверете се, че няма да пропуснете възможността да опитате от вълнуващите начини за залагане, използвайки страхотните коефициенти на УинБет.

Тази промоция стартира през месец септември и е валидна до края на годината (31 декември 2018 г.) Super Hot залози са налични за съществуващи и нови клиенти. Всеки играчи може да прави единствено единични залози на атрактивните коефициенти и пазари от промоцията. Вие не може да пускате Super Hot Залози във фиш с множество селекции.

Вие можете да заложите максимум 20 лева при тази оферта. Не трябва да имате повтарящи се залози. След като веднъж сте направили своя залог за всяка селекция, няма да е възможно да се постави друг залог за същата селекция. Вие не може да използвате и опцията Кеш-аут на тази промоция.

Super Hot Залозите ще бъдат достъпни всеки понеделник, сряда и петък от 11:00 по време на промоционалния период. Въпреки това от екипа на УинБет запазват правото да премахват всяка селекция по всяко време без определена причина.

Уреждането на всички селекции става едновременно и възможно най-скоро, след приключване на последното събитие за деня, което е включено в офертата Super Hot Залози.

В този бонус вие не губите нищо, а може само да спечелите. Вместо да заложите на дадена опция на 1.70 коефициент, вие може например да го направите на 2.00 коефициент, като част от тази промоция. Super Hot Залози дава възможност на играчите да спечелят по-голяма сума, ако направят печеливш залог. Пак повтаряме, че максималната сума за залагане тук е 20 лева. Вие не може да заложите 30 лв., 50 лв. и т.н. на увеличените коефициенти в тази промоция.

Super Hot Залози
5 (100%) 1 vote