Sportingbet, Bet365 – fogadási útmutatók

sportingbet fogadási útmutatókAz online fogadási oldal, a Sportingbet 1934-ben alapított és a szerencsejátékokra és fogadásokra szánt társaság. Ez volt az első olyan lehetőség, hogy távoli játékokat kínáljon, sőt már 1998-ban is elérhetővé tette a nagyközönség számára egy online fogadási weboldalt. Manapság Sportingbet az egyik leggyakrabban használt szerencsejáték-hely Angliában, és a webhely 21 nyelvre történő fordítása lehetővé tette, hogy hozzáférjen a világ 175 országából.

Sportingbet is kapható olasz, hiszen sikerült megszerezni a szükséges engedélyt AAMS (autonóm közigazgatás az állami monopóliumok), így most már szabadon tevékenykedhetnek az olasz területen, annak a veszélye nélkül, hogy az online fogadási oldalon takarjon mennyire illegális.

Bónusz € 100 – Sportingbet regisztrálj most!
Azonban az oldal nem csak sportfogadást kínál. Annak 70 éves működése Sportingbet valószínűleg felhalmozódott a szükséges tapasztalatokkal ahhoz, hogy most kínálnak a különböző online szolgáltatások, mint a kaszinó játékok, online póker, Vegas, a különböző játékok, az online fogadás, az úgynevezett ügyességi játékok és a játék bingó.

Ha az online kaszinóban szeretne játszani a Sportingbet webhelyén, akkor szoftvert kell letöltenie a számítógépére. Csak miután megtette ezt, képes lesz arra, hogy a fogadásokat, a fogadásaidat és fogadásaidat online helyezze el.

Mint minden más online szerencsejáték webhelyhez hasonlóan, a Sportingbet szintén bónuszokat kínál, hogy új tagokat vonzzon. Lássuk, hogyan működnek és mennyire könnyű (vagy nehezebb) elérni őket.

Ami a futball- vagy sportfogadásokat illeti, a Sportingbet üdvözlő bónusz hirdetése bejelenti, hogy 100 € jutalékot kaphat.

De tényleg tetszik ez?

Többé-kevésbé, és most megérted, miért.

Először is, a bónusz kizárólag azok számára van fenntartva, akik először regisztráltak az oldalon, és két részre oszlik. Az Bet365 első legfeljebb 50 eurót érhet el, de ez az első tét összegétől függ (kötelező az üdvözlő bónuszra), amely nem lehet kevesebb, mint 5 euró.

Az összeg az első része a bónusz egyenlő a felét, amit fordított az első tétet, így, hogy a lehető legnagyobb bónusz (€ 50) meg kell tölteni legalább 100 € az első tétet, és szintén megfelelnek minden követelmények a weboldal által kijátszott játékra, például arra a tényre, Bet365 hogy ezt az első fogadást feltétlenül egy vagy többször kell elhelyezni, amelynek aránya nagyobb, mint 1,50.

Ami a bónusz második részét illeti, amelyet a Williamhill site-on Bonus Extra-nak neveznek, legalább hat tétet (az első tétet és ötet) kell elhelyeznie, hogy 50 € bónuszt kapjon. Nyilvánvaló, hogy itt is vannak olyan követelmények, amelyeket fogadásoknak kell teljesíteni, hogy megkapják az üdvözlő bónusz második részét.

Figyeljetek arra is, hogy ahhoz, hogy megkapja ezt az extra Bet365 bónuszt, mind a hat fogadást a regisztrációt követő 30 napon belül kell megtenni. Szintén óvatosnak kell lenni a regisztrálás módjával kapcsolatban is. Az üdvözlõ promóció valójában csak azok számára érhetõ el, akik a regisztrálás idején emlékeznek arra, hogy beírják a honlapon megadott speciális kódot.
Összefoglalva, kap egy üdvözlő bónusz Bet365 tűnik sokkal bonyolultabb, mint más oldalakon, és ez rajtad múlik, hogy eldöntse, érdemes eltölteni € 100 vagy annál több, hogy kap egy bónusz részét fedi a költségeket, és aki alá esően összeg az idő és a különböző követelmények teljesítése, mind a fogadásokra, mind a regisztrációra a weboldalon.

Rate this post