Sportingbet удря на критиците за използването на Хари Кейн и Джейми Варди

Англия ще отпътува за финалите на европейското първенство във Франция на трето поредна победа, но с мениджъра Рой Ходжсън, който е раздразнен от критиките към използването на Хари Кейн и Джейми Варди. да даде победа на Англия над 10-ма Португалия Прочети повече Ходсън използва тази двойка заедно с Уейн Рууни, номинално на върха на диаманта, за първи път заедно в тесната победа над 10-те мъже на Португалия само за Sportingbet двама водещи английски голмайъри през сезона на Висшата лига, за да се окажат прекалено често привързани към периферията.Както Кен, така и Варди, който беше заменен, имаше само девет тока, от които едната беше от началото, разделена на крилата, а Рууни завинаги се движеше нагоре между тях и през средата. Ходсън спори нападателите, които вкараха 49 гола между тях в последния манш, “трябваше да се разделят”, играейки тази система, въпреки че тактиката привлече критики извън лагера, не на последно място от бившата Англия, Алън Шиърър и Гари Линекер. Шиърър се обърна към социалните медии, за да оспори: “Ако Sportingbet bonus играете Хари Кейн и Джейми Варди, то най-малкото ги играете като център и не като крилати.Или какъв е смисълът? ”

Линекер твърди, че е трябвало да бъдат сдвоени заедно и предложената ширина” трябва да бъде осигурена от пълни гърбове, а не от двамата нападатели “. разделени нападатели “, каза Ходжсън. “Ако играете с тях и през средата с централния Роуни, не можете да защитите широките части. Имаше няколко моменти, в които може да си прав, а Кейн и Варди бяха малко прекалено широки, но тяхната работа е да се разделят и да се съберат в точното време. Ако играете с човек зад тях, трябва да сте сигурни, че има място, в което да тича.

“Не съм готов да приема, че не играхме добре. Португалия се класира по-високо от нас в класацията на FIFA, така че няма причина да не сте доволни. Изглеждахме добре, имахме спокойствие в играта и би било по-добре да играем срещу 11.Много съм доволен от три победи, никога не сме приличали на гол. Не съм готов да добавя гласа си към дебата [за нападателите]. Трябва ни всички играчи да играят добре и аз не съм Sportingbet online готов да стоя тук и да критикувам някои играчи. Ако започна да се чувствам недоволен от три победи срещу Австралия, Турция и Португалия, ще бъда твърд треньор, който да удовлетворявам. “Рой Ходжсън поема неправилно, когато Уейн Рууни извади отстрани Англия. Барни Ронай Прочети повече Роуни беше по-предпазлив в оценката си за победата, заграден четири минути от времето от заглавието на Крис Малънинг. “Ние бяхме по-добър отбор, но трябва да играем по-добре, знаем това”, каза той. “Но това е добър знак, че не играхме добре и спечелихме играта. Мениджърът работи на трите отпред.В отбора има 23 души, това е за всички нас. Готови сме. Ние не сме били в най-доброто, но спечелихме трите игри. “Два и половина седмици, които бяхме заедно, бяха много интензивни и играчите бяха отлични по начина, по Sportingbeet Brasil който “сте се сгъвал, работейки усилено, за да подобрим формата на нашия отбор, движението в атака и формата в защита. Щастлив съм, че сме в правилната посока в това отношение.

“Ще отидем във Франция, разумно уверени, че можем да запазим това, но също така и да знаем, че не сме готовата статия. Ако бяхме спечелили трите игри с 3: 0 или 4: 0, щеше да има голям натиск върху млад отбор, а хората ще кажат, че сега ще го спечелим. ”

more:

https://chatroll.com

https://www.last.fm

https://app.hiive.co.uk

https://ask.fm

https://disqus.com

https://issuu.com

Rate this post