Sportingbet се подготвя за повече операция на глезена и ще пропусне турнето на Англия в Индия

Тордърът на травмите на Марк Ууд не показва признаци на отслабване и английската бързичка е била изключена от турнето на Индия с разкъсана кост в левия му глезен. Той ще се нуждае от трета операция на левия си глезен след 12 месеца и не е Sportingbet определена дата за завръщането му. Дървото е изключено от първата половина на лятото, но се е върнала силно, като е направило четири врати срещу Йоркшир тъй като неговият окръг, Дърам, е достигнал деня на NatWest T20 Blast Finals. Той играе и в четири от петте ОДИ срещу Пакистан. Той претърпя последната травма в спечелването на окръг Шампионата над Съри, играта, която се оказа, че запечатва статута на дивизията на Дърам.Миналата седмица ЕЦБ отстъпи Дърам в замяна на спасяването от £ 3,8 млн. Падането на Дуръм има Sportingbet корени в насърчаването на предприемачеството от ЕЦБ | Вик Марк Прочетете повече

Wood, който ще бъде 27-годишен през януари, но е изиграл само 36 игри от първокласно ниво, има пролетно действие, което прави напрежение през ставите му.

физиотерапевт Бен Лангли каза: “Марк Ууд показа ангажимента си към Дърам с начина, по който той се сблъска с 35 овце в тази игра в Съри и сега знаем, че той също показа огромна кураж и издръжливост. стъпалото и глезена се надигнаха много по време на играта, което очевидно беше притеснително, и тогава бяхме объркани, когато на първото сканиране не се появи нищо значително.Едва когато го включихме за втори Sportingbet сканиране, открихме, че е играл, въпреки че е разбил кост.

“Така че това е друго нараняване на това, което е имал предишната операция и няма причина да мислим, че когато е извадил този костен фрагмент, той няма да може да се върне към боулинг, както и за Дърам, Англия Лъвове и Англия през втората половина на лятото на 2016 г. ”

Няма актуална информация за годността на Джими Андерсън, който липсва в турнето в Бангладеш поради нараняване на рамото. Той се надява да играе Sportingbet роля в поредицата от пет теста в Индия, която започва на 9 ноември в Райкот. Англия не се е обадила за допълнителен шейкър за тестовия отбор в Бангладеш, въпреки липсата на дърво и Андерсън.

Rate this post