Sportingbet. Нетърпеливо чакате бонуси?

Както може би вече се досещате, че ще ви предложим поредна порция бонуси!!! Както винаги един от водещети сайтове за онлайн залози Sportigbet.com ще ви предложи бонуси в уникални размери!

Бонус от 100 лева за новорегистриран играч!

Този бонус се предлага за всеки новорегистрирал се играч на територията на Република България. Ако си мислите, че всичко свършва до тук се лъжете,сега Sportingbet.com предлага и 25% допълнителен бонус, а от вас се иска само да спечелите 5-кратен комбинативен залог!
Какъв по-добър начин за реализиране на вашата стратегия. И обърнете внимание не свършваме до тук!!! Сега Sportingbet.com предлага и ексклузивната опция- Кеш Аут (Cash Aut!). С тези вид бонуси един от водещите онлайн букмейкъри ви помага да стартирате по най-добрият възможен начин! Възползваите се сега и направете своят уникален първи залог!!!

Бонус за по-напреднали играчи!

Сега ще ви представим така наречения тенис гаранция или (T&C).
Това е тенис бонус който се състои от минимум 5 залога, а в случай, че не спечелите нищо от всичките ви залози онлайн букмейкърите ще ви въстановят цялата сума от залогът ви, под формата на безплатен залог.Продължаваме с изненадите! Можете да се възползвате от този залог както на живо така и преди всеки един предстоящ мач, но не трябва да забравяте, че този вид бонус важи само за тенис срещите!!!

Възполвайте се от всяко едно предложение на онлайн букмейкърите и напишете своята история в онлайн залозите!!! За още бонуси и промоции посетете сайта за да научите подробности изгодни както за начинаещи така и за напреднали!!!

Sportingbet. Нетърпеливо чакате бонуси?
5 (100%) 2 votes