Sportingbet е щастлив, че е избрал Ирландия за САЩ

Рандолф, отговарящ на изискванията за САЩ, поради баща си баскетбол, Ед, е близо до присъединяването към звездите и ивиците през последните дни на времето на Брус Арена. След като играе за ирландците под 21-годишна възраст, той се придържал към родината си, въпреки че се бореше да влезе в отбора. След като се Sportingbet aposta изравни от четвърти избор на първо място в рамките на квалификационната кампания за еврото, решението за задържане, а не за обрат, изглежда да се изплати. Сега целта му е да запечата No1 място за отварянето на Група E срещу Швеция на 13 юни. Евро 2016: пълен пътеводител за всеки отбор и всеки играч във Франция Прочети повече

“Няма значение сега , Казва Рандолф. – Бях там или там.Телефонният разговор беше там, ако исках да го направя, но аз играех на всяка възраст нагоре по посока на Ирландия. “И все пак щях да съм в подобна ситуация, зад Тим Хауърд и Брад Гузан , Не е като да бях влязъл и да съм в по-добра позиция, отколкото съм тук. Трябваше да преценя тези Sportingbet live възможности. Какво ще правя? По пътя дотук, за да направя същото нещо, което правех, когато пътувах с Ирландия? “Изкачването на Рандолф от пейката до стартовата позиция бе бързо, макар и благодарение на добрата му форма на запад Шам и продължилото им FA Cup, което му позволи да играе повече време на мястото на вратаря Славен Билич, Adrián. След това беше въведението му за Shay Given в първата половина на 1-0 спечели над Германия през октомври.Рандолф е изиграл само 60 минути старши футбол преди. Той не само поддържаше чист лист срещу световните шампиони, но и осигури асистенцията за шампионката на Шайн Лонг. “” Опитах се да го ударя на Джони Уолтърс, но той беше в противовес “, казва Рандолф. – Той беше останал и Лонг беше прав. Видях Лонг да бяга и той докосна. Гледам, гледам и той вкара. Така че имах малко усмивка и си мисля: “Колко време е останало?” “Двадесет минути Sportingbet остана и пазачът пазеше Германия, движейки Ирландия над Шотландия и в игрална позиция.Рандолф стана първият избор за финалните квалификации и изиграващата надпревара за Босна и Херцеговина. Въпреки това той не е сигурен, че ще продължи да играе във Франция, като е изправен пред силна конкуренция от Keiren Westwood и Given. “Колкото по-близо става, толкова по-малко са всички мисли и сношения. Това е естествено, толкова по-близо става. Развълнуван съм. Липсвах последното. Аз съм по-развълнуван да отида и да видя турнира като цяло, а не само нашите три мача.

“За да видите улиците, когато отиваме в игра и ако нямаме игра виждайки феновете на другите страни наоколо. Самият турнир очаквам с нетърпение. “Рандолф е известен със спокойното си отношение, като съотборниците го смятат за Sportingbet bonus почти хоризонтални, но не винаги е бил толкова спокоен.Израствайки, следвайки стъпките на баща си, той играе баскетбол – в охраната на точките – и червената мъгла често се спуска. Баща му, от Маями, се премества в Белфаст, за да стреля обръчи през 1982 г. след успешен колеж кариерата в Щатите е спряла и той все още играе сега, в средата на 50-те, за Bray Bullets. “Всеки има различен темперамент да се справи с нещата”, казва Рандолф. “Мога доста лесно да бъда този, който тича наоколо, крещи и вика, но не е моят характер. Аз се занимавам с нещата как се занимавам с неща и какво може да работи за мен може да не работи за някой друг. “Различни хора се опитват да водят екип. Други хора просто седят и нека другите говорят. Ще кажа някои неща преди игра, но не съм най-силният в залата.Ти не ме чуваш.

“Растях, играех баскетбол, имах кратък нрав. Не бях най-търпелив човек – не само в спорта, във всичко. Научих мъдростта. ”

Неговата придобита упоритост, десетилетие наред,

more:

https://www.weddingbee.com

http://www.chaipaai.com

https://www.instructables.com

http://forums.powwows.com

https://angel.co

https://www.thehollywoodgossip.com

Rate this post