Mark Wilson az „álom” kezdetét a 8. sz. Anglia ellen indította Springboks ellen

Mark Wilson négy kupakkal rendelkezik, de csak egy volt a kezdeti XV tag, és egyik sem jött haza. Jelentős pillanatban, a személyesen és mindenki számára, aki Newcastle-hez kapcsolódik, jelentős pillanatban teszi a 8. sz. Váratlan választását egy erős Springbok oldallal szemben. Az angol előretekintés mindig jobb az északi lélek robbanásában. Dél-Afrika ütemben és hatalomban van, és “ízletes” csatát vár el Angliával. További információ

A 29 éves Wilson, aki a Lake District-től érkezik és most Blaydonban él, hatalmas csizmájával rendelkezik, hogy kitöltse a sérült Billy Vunipolát, de a rögbi klubvezetője, Dean Richards régóta azt hitte, hogy az ő emberét rangsorolják néhány déli székhelyű riválisának.Ha a szokásos munkaképességét és a szokásos lelkesedést hozhatja magára, Wilson még akkor is nehéz lesz lecsapni, ha mások visszatértek. a nyomást, annak ellenére, hogy az unibet ingyen fogadások utóbbi rögbi többségét a vakoldalon elhelyezett szárnyában játszotta. „Egy kicsit játszott a 8. helyen, és ő jó, kemény bugger” – mondta az angol edző jóváhagyóan.

„A labda felett van, és amint láttuk, a különbség a szint között a nemzetközi rögbi és a hazai rögbi versenye hatalmas.Ezért van két emberünk, akik keményen mehetnek ezen a területen – Tom Curry és vele. ”A bontás: jelentkezzen be és kapjon heti rögbi unió e-mailt.

A Jones mérkőzés előtti utasításai tömörek voltak és egyszerű – „szerepe van a csapat megnyerésében, ez az egyetlen dolog, amit meg kell tennie” – és Wilson láthatóan várja a legmagasabb profilú napját.

“ A Twickenham-on játszott, és egy otthoni sapkát kapok, ami nagyon izgatott és nagyon büszke arra, hogy részese vagyok. Egy álom vált valóra? Teljesen.Karrieremben a 8-as játékot játszottam, és ez a lehetőség különleges alkalom lesz. ”Owen Farrell Angliába nyúlik a dél-afrikai showdownra. Tovább

A Montpellier-játék volt nem rossz bemelegítés – „valójában nagyon sok dél-afrikai volt ebben a csapatban” – és a beszélgetései Richards-al, egy olyan ember, aki tisztességes összeget ismernek a 8. sz.

„Már régóta dolgozom Deannal. Mindig gondoskodik róla, hogy ha át akarok menni a 8. számon, még mindig rendelkezem a szekrényben. Nyilvánvaló, hogy a dolgok kicsit megváltoztak, amikor ott játszott – még mindig Martin Johnson borjainak bélyegzéséről beszél. Ezek a napok eltűntek, de nagyszerű beszélni.Szeretem büszkék magam az unibet internetes sportfogadás energiámra a labda mindkét oldalán, és az én munkamenetem. Remélhetőleg rengeteget tudok hozni a hétvégén. ”

Brad Shields, a 20 éves Curry és Wilson minden bizonnyal védekezni fog a frontvonalon, különösen, ha egy nagy, zúzódó Springbok csomag nyer lendületet ad és elkezdi hajlítani az izmokat.

Wilson fiatalemberként megcsodálta Lawrence Dallaglionot és Nick Easteret, és bármi is legyen az eredménye, nem fog eltűnni a kihívástól.

„Pontosan tudod, hogy a dél-afrikai csapat fog hozni: sok fizikai. De különböző erősségeink és különböző tulajdonságaink vannak. Érdekes mérkőzés lesz.

Rate this post