Jürgen Klopp elutasítja azt az állítást, hogy José Mourinho befolyása csökken

Jürgen Klopp nevetségessé tette javaslatait. José Mourinho egy menedzser, akinek csökkenése van, és ragaszkodott ahhoz, hogy riválisa továbbra is erős versenytárs legyen, aki tudja, hogyan lehet helyreállítani a sikert a Manchester United-ben.

Egyesült és a Premier League közös csúcsát nyerte az Anfieldben hétfőn. Míg a Klopp egyértelmű játékstílusot hozott létre az Anfieldben, és Pep Guardiola hasonlóképpen a Manchester City-nél, a Mourinho még mindig hasonló hatást gyakorol az Old Traffordra, vagy egy állandó csapatra települ.

Miután elvesztette munkáját Chelsea a múlt szezonban – csak néhány hónappal a Premier League megnyerése után – a portugál edzőt úgy ábrázolták, hogy internetes fogadóirodák elveszíti befolyását, és taktikailag elfutott Klopp, Guardiola és a Tottenham menedzsere, Mauricio Pochettino.De Liverpool vezetője azzal érvelt: „Ki mondta ezt? Négy ember Liverpoolban? Ez baromság. Szemét. Ki mondja ezt? Rosszul indult United-en? Megnyerték az első játékukat. Tehát most B kategóriát adsz a győztesnek?

„Most hasonló labdarúgást próbálok játszani az egykori csapatomnak [Borussia Dortmund], és amikor a [Mourinho] Real Madriddal szembesültünk, hihetetlenül nehéz volt játszani őket. Ha akarod, ezt mondhatod a játékosai és a játékosai között. Természetesen befolyásunk van vezetőként. A hét folyamán nagy hatással lennék. A mérkőzés élő fogadás napján még mindig befolyásolható, de nem olyan nagy, mint a hét folyamán.

„Tudja, hogy sikeres a futball. Hogy tetszik, vagy nem úgy, ahogyan játszik, miért érdekelne? Többször nyerte meg a Bajnokok Ligáját, mint amennyit játszottam. Ez így van.Hogyan mondhatom meg, ki van az úton, és ki van ott az úton? Ha elveszítem a Manchester United ellen, itt állsz itt, és megkérdezed: „Szóval… mi a helyzet az utatokkal?” Nem érdekel, és nem részesei annak a csoportnak, amely szerint José Mourinho jó menedzser volt vagy volt. ”

Klopp ragaszkodik ahhoz, hogy intenzív sajtóstílusa nem az egyetlen módja annak, hogy sikerüljön a labdarúgásban, de ugyanazzal a szándékkal, hogy megnyerje Mourinho-t, azt állította, hogy nagyobb jelentőséget tulajdonít a játék esztétikájának, mint az Egyesült kollégája. >

A Liverpool vezetője azt mondta: „Ő egy versenytárs. Anélkül, hogy jól tudná, tudom, hogy meg akarja nyerni ezt a játékot. De a győzelem módja nem a [prioritások] listájának teteje. Nem arról szól, hogy ki játssza a jobb labdarúgást. Meg akarjuk nyerni ezt a játékot.Nem csak azért játszunk, hogy élvezhessük magunkat, és azt mondjuk, hogy „nézd, szép”. Természetesen szeretném élvezni a játékunkat, különben várnom kell az eredményre, amikor semmi sem élvezhető 90 percig. De nem csak egy út van. Rengeteg lehetőség van, és a világ foci egyik legsikeresebb vezetője fogadási bónuszok teljesen más módon alakult. Nem látom, hogy van-e Guardiola, Pochettino, Klopp egy módja. Kilátás. A bal és a jobb oldali nézet nélkül, csak a legjobbat próbáljuk.

Rate this post