Jets стачка при смъртта, за да запечата победата над Аделаида, въпреки ревул

Датският нападател Мортен Нордстранд пощади червеника на Джак Дънкан след катастрофалния си гол, отбелязвайки в умиращите секунди да победят Аделаида с 2: 1 и избута Нюкасъл в топ-6 на А-Лига. в първия си мач от контузия, вкара 94-минутен победител, който добави към първото полувреме на Андрю Наббоб и отмени удара на Дънкан, който изглеждаше сигурен, че ще хвърли победата в петък вечер.

Бедствие удари в 68-та минута, когато с контрол над Нюкасъл, Исайяс се изви на свободен удар в полето. Премиер Лига: 10 неща, които трябва да се видят за този уикенд Прочетете повече

Опит за двустранен клирънс Хлъзгавата повърхност на стадиона на Макдоналд Джоунс, Дънкан вместо това удари топката в земята и в собствената си мрежа.

Това беше втората промяна на мача с 23-годишния старец срещу Червените през този сезон, след като той влетя съотборникът му Даниел Мълън в първия кръг им подаде еквалайзер с 1: 1.

Невертел Ес, резултатът отбелязва първия триумф на Джет над Аделаида за две години и покрива две седмици съживяване, което ги вдига от девето място в, поне временно, финално състезание.

Междувременно, защитниците на Гилермо Амор потъват още повече в тресавището на жалък сезон, в който имат шест точки от 11 мача.

Не беше заради липсата на шансове, а червените можеха да вкарат два пъти в бърза последователност, когато Анрике отклони удара. Току-що се спуснаха малко преди хедъра на Iacopo La Rocca, който се удари в стълба през първото полувреме. Серджо Циорио щеше да има преди един от съотборниците си, ако Дънкан не постави ръкавица на трептящото си усилие.Снимка: Дан Химречц / AAP

Но мъжете на Марк Джоунс бяха в предприемчиво настроение, след като миналата седмица вдигнаха духа от духа на Перт за 2: 1

И накрая те взеха първа кръв чрез един от най-подобрените играчи на лигата в Nabbout.

В формата на Wayne Brown хванаха Devante Clut, който умело привлече противника и изпрати точков пас на Nabbout.

реакцията на livewire winger беше точно толкова прецизна, като се докосна, преди спокойно да пробие наблизо Eugene Galekovic.

Въпреки че United се бореше за еквалайзер, те оставиха решителността си в съблекалнята на полувремето. > Джетсът остана в лова, а Андрю Хуул намери опасни места, но загуби уменията си за вземане на решения на финалното докосване.

Той удари поста в умиращите минути и Браун също бе отречен, оставяйки Нордстранд да запечата срещата с втората си цел на кампанията.

Rate this post