Gary Gold amerikai Eagles-je merev kihívással szembesül a Málori összes feketével szemben

Szombaton a Soldier Field-en, a Chicago Bears otthonában, az USA-s nők lenyűgöző hármas fejlécet indítanak az Új-Zéland fekete páfrányai ellen. Írország a következő olaszországban játszódik, az írok két évvel ezelőtt visszatértek az Új-Zéland elleni történelmi győzelem helyszínére. A szabadnapot kerekítve az amerikai férfiak felveszik a Mãori összes feketét.

Az USA Rugby számára ez egy nagy esemény. Az átmeneti uniónak van egy új vezérigazgatója, a Scossman Ross Young és az új igazgatótanács tagjai, köztük a nagy argentin-féle Agustín Pichot.

Az elmúlt nyár folyamán az államokban két nagy esemény került megrendezésre: Dél-Afrika kontra Wales Washingtonban, amely egy nedves völgy volt, és a Rugby World Cup Sevens San Franciscóban, ami nem volt.Több mint 100 000 rajongó vett részt három napos játékban az öbölben. Most a show a Windy City-be költözik, amely elárult a Soldier Field előtt: az USA-ban v All Blacks 2014-ben, és a letörölhetetlen ír győzelemért. Nézzünk egy másik Bet365 internetes sportfogadás katona mező alkalmára, amelyet 2015 szeptemberében rendeztek meg. A világbajnokságot Ausztráliával szemben felmelegítették, amikor az Eagles röviden megrándult a Wallabies-tól. De a tömeg egy kicsit több mint 23 000 volt. Egyáltalán nem rossz a rögbi Amerikában, de közel 40 000-rel kevesebb, mint a két All Black eladás. Csütörtökön USA Rugby szerint több mint 30.000 jegy került értékesítésre az idén.

Ezen a hétvégén az All Blacks Japánban van. Ráadásul ez nem az a három novemberi hétvége, amely a nemzetközi mérkőzésekért hivatalosan szankcionált.Olyan csapatok esetében, mint például Írország és Olaszország, akik saját játékosaikért felelősek, és Angliában, akik képesek kezelni a hatalmas klubokat, akik alkalmazzák a sajátjukat, ez nem probléma. Az USA szerelmesei számára. Facebook Twitter Pinterest A Gary Gold a sajtóval beszél, mielőtt az USA győzelmét nyerte meg Houstonban júniusban. Fénykép: David Gibson / Fotosport / REX / Shutterstock

„Az előkészítés jól megy” – mondta Gary Gold, az amerikai férfi vezetőedzője. – A körülmények között jól megy. Nehéz idő. Még mindig találok időt az államokban, mint egy tanulási görbe. Megtanultam, hogy legyen óvatos, amit kívánok. ”Gary Gold lángoló Eagles megverte Skóciát – az amerikai rögbi lendületet ad.Az első évben nyolc nyereményét nyerte el az Arany az Amerika Rögbi Bajnokságon és a június 3-i nemzetközi versenyeken. Meghívó, novemberi Bet365 online sportfogadás szerelmesei vannak: a Mãori, Szamoa, Románia és Írország. De el kell kezdenie a legtöbb vezető játékos nélkül, akik júniusi Houstonban győzelmet arattak a Skóciában. az Eladás. Még ha minden is illik – és a MacGinty sérülése azt jelenti, hogy az arany nem lesz a világszínvonalú repülési fele az egész esés alatt – egyik sem játszhat. Ahogy ez történik, az új amerikai női edző, Rob Cain hasonló problémával szembesül. A legjobb amerikai asszonyok fizetnek hetedik játékért, és nem tudnak szembenézni a fekete páfrányokkal, a világ 1-es csapatával.

Több is van.Sok amerikai férfi játszik Angliában és Franciaországban, de az amerikai hazai játék legfelső szintje a Major League Rugby. Az első szezont júliusban fejezte be, és január végéig nem indul újra. Ez azt jelenti, hogy az USA egyik legígéretesebb szereplője – köztük a Hanco Germishuys és a szárnyas Nate Augspurger – négy hónap alatt nem játszott pro rögbi. Ezzel szemben a maori a Super Rugby és a tartományi versenyeken jön le. Facebook Twitter Pinterest Shaun Davies, az USA egyik otthoni játékosa, törli Skócia ellen. Fénykép: David Gibson / Fotosport / REX / Shutterstock

„Júniusban,” mondta Gold, „az összes játékos az MLR-ben játszott, és tényleg sokat adott nekünk.Ideges voltál, mert a srácok sérülést vagy kopogást vagy valamit tudnak felvenni, de most még ijesztőbb, mert nem sok játékos játszott nagyon hosszú ideig.

„Nyilvánvalóan nem akarok túlságosan ellentmondásos a dolgokról, de egy ilyen nagyságú játék az ablakon kívül van, mondjuk, hogy nem ideális. Az optimista a számomra azt mondja, jó alkalom, hogy sok fiatal játékos számára, és azt hiszem. Tehát ez lesz a hétvége. Izgatott vagyok, hogy pár fiatal srácunk ezt a lehetőséget kapja. De nagyon reális vagyok abban, ami vár ránk.

Ez a realizmus tapasztalatból származik. A Gold a dél-afrikai asszisztens edzője volt a 2011-es világbajnokságon, és az angol premiershipen tanult London Irish, Bath, Newcastle és Worcester.A Mãori egy „megfelelő rögbi csapat”, azt mondta, hogy egy komoly tesztet előrejelez, amely minden játékban elkezdődik. Az Eagles-féle tartalékkészletek kimerültek lesznek a játékidő a tévesen nevezett Chance Wenglewski-nek, egy korábbi birkózó-bajnoknak és a labdarúgó-védekező végnek, aki a rögbi-ban az amerikai-amerikai kollégium lett. Semmilyen vizsga sem lehetne keményebb. ”A gyerek kolosszusa

A Mãori csapatra mutató mutatókkal a Guardian felkereste Scotty„ Sumo ”Stevensont, egy Sky TV kommentátort és rögbi írót, aki egy kicsit ismeri Amerikát is New York Old Blue gyors barátja, egy vezető klubcsapat. Facebook Twitter Pinterest Az Akira Ioane az Egyesült Államok Tony Lamborn-jától a 2016-os Chicagóban próbálkozik.Fénykép: Kamil Krzaczynski / AP

„Ez a rögbi összes legtökéletesebb csapata,” írta Stevenson e-mailben. „Egy csapat, amely a népet és a helyet képviseli; a történelem és a jövő. Az egzisztenciális idővonal 1888-ban kezdődik, de a szál sok generáción keresztül visszamegy, a törzsi vérvonalakkal összekapcsolódva az őseihez, akiket hosszú ideig mitologizáltak, a szellemük most Ta Moko élő tinta (hagyományos törzsi tetoválás). ”

Az„ All A feketék ”a Mãori nevében ellentétben a márkázó dolog, amely 2012 óta működik.Chicagóban valószínűleg csak egy ember lesz, aki a 8-as számú Akira Ioane nevet viselő csapatban játszott, aki tavaly Franciaországban nem XV. Tesztet tartott, és szerencsétlennek tartották, hogy elhagyták Steve Hansen csapatát Japánban és Európa most.Minden feketék megszórják a kupakot, mint a konfetti Angliával és Írországgal Gerard Meagher Bővebben

„Ioane egy olyan kölyök kolosszusza, aki még mindig nem tudja megragadni a lehetőségeit” – írta Stevenson. „Ez egy nagy színpad, amelyen karrierje teljesítményét játszhatja. Ez egy újabb feketék meghallgatása: meghatározó pillanat. ”

Valójában a Mãori csapatban minden más feketék vannak, de itt az arany némi kényelmet nyújthat. Ő nem az egyetlen edző a rögbi nevetséges naptárának kegyelmében.A Clayton McMillan válogatott összes játékvezetője, köztük a Nehe Milner-Skudder Világkupa győztes szárnya a japán vezető csapattal. Ők csak akkor csatlakoznak a Mãori-hoz, amikor Brazíliába és Chilebe költöznek. A bontás: regisztráljon és kapjon heti heti rögbi szövetségünket.

Stevenson felvette a többiet: Chris Eves, fiatal zárak Pari Pari Parkinson és Isaiah Walker-Leawere, Mitchell Karpik „mindenütt jelenlévő fenyegetés” a flanker, scrum-half Brad Weberben „olyan viszketés, amelyet nem lehet megkarcolni: a rossz álmok hobbit-méretű felét”.

És így az arany férfiak valódi próbájukkal szembesülnek. Az Eagles soha nem verte meg a Mãori-t, utoljára nyolc megpróbált egy-egy és 54-7-et a Toyota Parkban Chicagóban két évvel ezelőtt. Ioane kétszer megszerzett.Tehát az amerikaiak kereshetnek alternatív inspirációt, a 2013-ban játszott játéktól. A Talen Energy Stadionban egy amerikai csapat, aki egy hatalmas Philly tömegből és az ötödik előremutató Cam Dolan-ból származik, a Mãori-nak valódi félelmet adott.

A turisták még mindig 29-19-re nyertek.

Rate this post