FreeBet Mania

Bwin е сред най-надеждните букмейкъри в света. Всеки играч, който залага онлайн, няма как да не разпознава този бранд за хазартни услуги. Bwin е един от най-популярните сайтове за спортни залагания в Европа. В България букмейкърът също предлага своите услуги и всеки играч може да играе онлайн в него. Bwin има доста добри бонус оферти и в този материал ще ви представим една от тях – FreeBet Mania.

Промоцията FreeBet Mania позволява да вземете безплатен залог до 10лв. (€5) всеки ден! Какво по-добро от това да получите 10 лева безплатен залог в сайт за спортни залагания? Наистина Bwin предлага една много добра оферта.

Как работи офертата?

Вие трябва да правите множествени залози с 2 или повече селекции (всяка селекция трябва да е с коефициент поне 1.50 или повече) и така може да вземете безплатен залог до 10лв. (€5) всеки ден! Вие имате неограничено количество за залози. Най-добре е да залагате повече, ако имате възвращаемост и сте на печала. Колкото повече залози правите, толкова по-голяма ще е стойността на безплатния залог, който ще ви даде Bwin! Екипът на букмейкъра отразява безплатните залози всеки ден след края на ежедневния кръг. В 09:00ч. всеки ден започва ежедневния кръг и приключва 24 часа по-късно в 08:59ч. ан другия ден. Ето и таблицата с наградите по-долу, за да разберете как може да спечелите.

Таблица с наградите за всеки дневен кръг (9:00 – 8:59ч.)

Уредени отговарящи на условията залози с обща стойност: Награда
30 лева – 99.99 лева / €15 – €49.99* 2лв. / €1* безплатен залог
100 лева – 299.99 лева / €50 – €149.99* 4лв. / €2* безплатен залог
300 лева / €150* или повече 10лв. / €5* безплатен залог

Безплатните залози се кредитират на клиентите, които са направили необходимата стойност залози, автоматично всеки ден след края на съответния кръг.

Най-важното, е че за тази промоцията се класират само множествени залози с 2 или повече селекции като във вашия фиш не трябва да има коефициент под 1.50.

Важни правила:

  • Отчитат се само направени и уредени класиращи се залози с реални пари.
  • Залози, направени като безплатни залози, не се отчитат за промоцията FreeBet Mania.
  • Отменените залози не важат.
  • Залози, на които е използвана функцията Кеш-аут, не се зачитат.
FreeBet Mania
5 (100%) 1 vote