Everton ansiktskonkurranse for Bet365 ‘Sam Byram fra West Ham og Newcastle

Everton-ansiktskonkurranse fra West Ham United og Newcastle United for underskrift av Sam Byram til tross for en avtale med Leeds United for sin hjemmelagde forsvarer. Premiere League: 10 ting å se etter denne helgen Les mer

Leeds har akseptert et innledende tilbud på £ 3,7m plus Bet365 tillegg fra Everton for 22-åringen, som er ute av kontrakt på slutten av sesongen og har avvist en forlengelse på Elland Road til 2017.Byram har laget 143 opptredener til mesterskapsklubben etter å ha avsluttet akademiet, spiller på midtbanen denne sesongen, og har fått tillatelse til å diskutere personlige vilkår med Everton. Roberto Martínez håper å sikre Englands ungdomsinternasjonal underskrift raskt, med Seamus Coleman ute for ytterligere to fjorten dager med en kalveskade og en annen ryggen, Tyias Browning, sidelined for resten av sesongen med et kneeproblem. Men West Ham og Newcastle har også laget en tilnærming til Byram og høyre tilbake vil ha flere alternativer å vurdere denne Bet365 måneden.

“Jeg vil si det, ja,” sa Martínez på Byram å ha rivaliserende suitors. “Han er en ung mann med stor erfaring med Championship, men hans neste skritt må være et godt skritt for Sam og hans familie. Det kommer ikke til å skje over natten.Som fotballklubb har vi gjort alt vi kan Bet365 gjøre så langt for å registrere vår interesse.

“Det er ikke noe konkret. Det er fortsatt i de tidlige stadiene, og alt vil utvikle seg de neste dagene. Det ser mer ut som mandag før noe annet skjer. Vi har et godt forhold til Leeds, og vi får lov til å snakke med spilleren. “Steve Evans har sagt at han forventer at Byram skal Bet365 spille mot Sheffield Wednesday på lørdag hvis flyttingen til Everton er ikke avsluttet på fredag. Evans sa: “Hvis ingenting blir inngått med Sam i dag, vil jeg se med presidenten hvis jeg kan få ham i teamet mitt i morgen.Jeg forventer Sam Byram i morges, og jeg forventer at han skal trene. “Martínez insisterer på at han ikke har noe problem med Byram som konkurrerer i et Yorkshire derby. “Sam er en Leeds United-spiller,” sa han. “Derfor er jeg aldri enig med at vinduet er åpent mens lag har viktige spill. Vi vil se hva som utvikler seg over helgen. ”

more: www.sportspill-no.com

Rate this post