Bwin

Bwin logo Надали някой фен на спортните залози няма да е чувал за марката „Bwin“. Спонсор на много известни клубове, популярни събития и мероприятия, Bwin е компания, която предлага хазартни услуги онлайн. Известно е, че това е един от най-добрите букмейкъри за спортни залози в света, който има милиони потребители от всеки край на планетата.

Bwin е онлайн от 1999 г. насам като има лиценз за хазартна дейност от правителството на Гибралтар. Предлага спортни залози, виртуални спортове, покер и казино игри. В България за няколко години букмейкърът бе спрян, но в края на 2016 г. отново получи лиценз и българските играчи могат да залагат в един от най-известните сайтове за спортни залози в интернет.


Регистрация и методи на плащане

Като влезете в сайта на Bwin няма как да не видите бутона “Регистрирайте се сега!” в горната част на екрана. Кликнете върху него и ще ви се заредят празни полета, в които се изисква да въведете личните си данни като име и фамилия, дата на раждане, адрес и т.н. Следващата стъпка в регистрацията е въвеждане на данни за вашия акаунт в Bwin – User ID и парола, както и таен въпрос и отговор.

Bwin бонус 100% – регистрация »
Въпросът и отговор са ви нужни в случай, че забравите вашите User ID и парола за вход в сайта.

Когато завършите регистрацията си в Bwin ще трябва да изберете желания от вас метод на плащане. Не мисля, че ще имате проблем да депозирате и теглите пари в този букмейкър. Те предлагат всички основни и добре известни разплащателни методи като кредитни/дебитни карти, Skrill, Netteler, PayPal, Paysefecard и дори ClickandBuy. Разбира се, в Bwin може да работите с транзакции по банков път. В букмейкъра не се начисляват такси при депозит и теглене, а минималните суми за вкарване и изтегляне на средства са малки.

Спортни залози

Bwin е е един от букмейкърите, даващ на клиентите си голям избор относно видовете спорт, на които да залагат. Тук може да правите залози на футбол, тенис, волейбол баскетбол, и голф, които са сред най-популярните спортове на всички континенти. В сайта на Bwin имате възможност да прогнозирате зимни спортове като биатлон и ски скоковее, моторни спортове, крикет, ръгби, състезания с коне и много други.

В ляво в сайта може да разгледате събитията Топ Футбол – тук ще ви излезнат най-интересните мачове в Европа. След това са наредени още други около 10 спорта, подредени по популярност. За да разгледате залозите на всеки вид спорт спортове, трябва да кликнете на бутончето още спортове най-долу. Всеки вид спорт има всички традиционни опции за залог и много допълнителни пазари. В дясно на сайта може да видите и кои са залозите на живо.

Залози на живо

В режим “преглед” на „Live залагания“ имате възможност да видите спортните събития, подредени по първенство и турнир. Когато цъкнете на тях, ще ви се заредят опциите за залог на живо. Ако сте в режим „събитие“ в залози на живо, пък може да следите само едно събитие, а в ляво на екрана може да видите останалите и ако искате подробна информация, просто цъкнете на тях. На всеки двубой или състезание в дясно на екрана Анимация и Видео, които показват съответно статистиката на срещата и ви дават възможност да я гледате на живо в сайта на Bwin.

FreeBet Mania – безплатен залог до 10 лв. всеки ден

FreeBet Mania е основният бонус за клиентите на Bwin España, който е достъпен за всеки. Бонусът е малко нетрадиционен в сравнение с промоциите в другите букмейкъри. Тук бонусът се начислява в зависимост какви залози сте правили през деня. Колкото повече залагате, толкова повече ще получите. За да се класирате за този бонус, трябва да залагате на множествени залози с 2 или повече селекции (всяка селекция с коефициент поне 1.50 или повече).

Ето и какви безплатни заложи може да получите: Ако в рамките на деня имате уредени залози на стойност 30 – 99. 99 лв, вие получавате 2 лв. безплатен залог на следващия ден. Ако пък сте разиграли 100лв. – 299.99лв, вашият безплатен залог ще бъде 4лв. При над 300 заложени лева в рамките на деня, на следващия ден ще получите 10 лева безплатен залог.


Контакт с екипа на Bwin

Сигурно ви интересува и лесно ли може да се свържете с поддръжката на Bwin. В сайта може да използвате чата на живо, на който ще получите отговор незабавно. В ляво на екрана в горната част на страницата е раздела за контакти. Там може да видите и отговори на най-често задаваните въпроси, както и да изпратите и-мейл до екипа на Bwin.

Другата възможност за контакт е Телефон. Наберете номер 00359 24925685 и веднага някой ще ви отговори, за да ви помогне в разрешаването на проблема.

more:  hu-bonusz.com/bwin

Bwin
5 (100%) 1 vote