Betsafe poker

Toinen tapa: tähän sopii sivuston mobiiliversio, joka on mukautuva ja mukautuu mihin tahansa näytön resoluutioon. Mobiiliversio on saatavilla Betsafe mobi -palvelussa ja siirtää koko version kaikki toiminnot ilman muutoksia rekisteröintiprosessiin.

Kolmas tapa: se on rekisteröinti 1khbetiin mobiilisovelluksen kautta. Tällä tavoin on olemassa useita vivahteita, jotka tekevät siitä eniten käytännöllistä. Ennen rekisteröitymistä sinun täytyy ladata ja asentaa 1hbet-mobiilisovellus Android, iOS. Tätä varten sinun on löydettävä linkki vedonvälittäjän työskentelypeiliin ja sen jälkeen ladattava ohjelma. Linkki mobiilisovelluksen lataamiseen sijaitsee osoitteessa / mobile /. Sovelluksen asentamisen jälkeen rekisteröintiprosessi Betsafe: ssä Androidissa tai IOS: ssa ei poikkea virallisesta sivustosta.

Tärkeää: Betsafe-mobiilisovelluksessa Betsafe-sivuston peili on oletusarvoisesti johdotettu, joten rekisteröidessänne se rikkoo Venäjän federaation lakeja.

Tapoja rekisteröidä virallisella verkkosivustolla beta

Kaikissa edellä mainituissa menetelmissä betsafe poker seuraavat rekisteröintivaihtoehdot ovat käytettävissä panoksella:

Rekisteröitymällä Bethin puhelinnumerolla sidot henkilökohtaisen tilisi sisäänkäynnin ja henkilöllisyytesi vahvistuksen henkilökohtaiselle puhelinnumerolle. Kun olet määrittänyt puhelinnumeron, ne lähettävät sinulle tekstiviestin, jossa on vahvistuskoodi aktivoidaksesi tilisi.
Rekisteröinti Betsafe: iin yhdellä napsautuksella merkitsee sinänsä yksinkertaisesti maasi ja valuutan valintaa. Myöhemmin sinun tulee kuitenkin täyttää rekisteröintilomake kokonaan, koska tärkein vaatimus bonuksen vastaanottamisesta rekisteröinnin aikana on luotettavaa tietoa henkilökohtaisessa tilissäsi.

Rekisteröidy sähköpostitse. Täällä sinun on määritettävä maa, alue, kaupunki, salasana ja sähköpostiosoite, jotka saavat sähköpostiviestin, jossa on linkki tilisi aktivoimiseksi.
Voit myös kirjautua viralliseen verkkosivustoon käyttämällä sosiaalisia verkostoja: sähke. Kaikki valitun sosiaalisen verkoston tilillä olevat tiedot vedetään henkilökohtaiselle tilillesi.

Betsafe poker
5 (100%) 1 vote