Betfair

Betfair logo Да ви запозная накратко с този сайт. Тук имаме един много различен и необикновен сайт! Защо казван необикновен ли? Сега ще разберете. Първото нещо което прави впечатление когато се посети този сайт е родителският контрол, което автоматично ко искачва в калсацията. За мен лично тои е номер 1 от сайтове с този характер. Виждали сме много такива,някои с малко по малко възможности, други много бързо биват забравяни а трети биват закривани.

За да бъде подържан онлайн букмейкър се нужни исключително много усилия и лоялност. Лоялноста е от исключително значение а тук я има дори и в излишък. Точно заради това Betfair се искачи на първо място в моята ранклиста. Нека да обърнем внимание на стартовата страница на сайта, която искам да забележите как е подредена, където веднага след отварянето му се вижда надпис които гласи,че е забранен за непълнолетни. Само и единствено този сайт – бетфеър – го направил този надпис така,че и да не виждаш ще се забележи.

Betfair бонус 30,- eur – регистрация »


Да ви запозная със сайта бетфеър:

Да поговорим и за уникалния начин на подредба,всичко е на първата страница,което дава възможност на тези които за първи път влизат в него много лесно да оперират с него. Колко от този тип сайтове имат всичко така ясно и конкретно написано? Тук има за всеки по нещо.

Вид и разновидност на игрите:

Като започнем от футбол и завършим с кучешките надбягвания. Можете дори да наблюдавате състезания на живо, с уникално качество на картината, което подарява допълнитена емоция.
За тези които не са фенове на тениса,конните надбягвания,футбола,баскетбола,волейбола,кънките на лед и мног други, в този сайт се предлагат и други игри, като за пример ще използвам покера и бингото. Това са игри с който можете да распускате, правите пари или да си развивате в различни области.Още интересни неща:.

Както може би вече знаете този сайт предлага и казино на живо, което автоматично ви дава много по-голяма доза адреналин. Betfair е единственият сайт който се старае всичко да бъде максимално и кристално ясно за потребителите му. От което аз лично си извадих мнение, че след като всичко е направено така, че да може да бъде проверено зачи няма място за съмнения! Играеш,залагаш,печелиш и до броени секунди дадената сума пари е на твоят акаунт. А за максимално улеснение на клиентите на Betfair е направено и мобилно приложение, което може да исползвате 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата,както и сайта разбира се.

Бонуси и реклами бетфеър

При регистрация получавате Betfair бонус и не само тогава. Те са измислени така, че да помогнат много на начинаещите да натрупат опит, и съответно да помогнат на по напредналите да ги исползват пълзотворно. И не е тайна, че този който не рискува той не печели,но тук този сайт има изненада за всички нас, с тези непрекъснати бонуси рискувате малко а печелите много. В другите сайтове съм се натъквал на какви ли не небивалици и реклами които, ако трчбва да съм честен са повече отколкото опциите в сайта, за които мога само да кажа, че прекриват екрана, дразнят потребителите и не на последно място са пълни с вируси. Тук всички ние виждаме един много исчистен екран който ни позволява да прегледаме на спокойствие какво ни предлага и да си изберем на какво ще заложим днес.

Заключение:

И естествено искам да завърша с това, че този сайт ви дава възможност дори и само да релаксирате без да залагате и стотинка!!! Което е знак на уважение към потребителя и лично аз си мислч, че този вид жест означава, че бетфеър не е създаден само да печели ами и да дава на клиентите си максимален брой удоволствия макар и безплатни! Аз лично се насладих исключително мнпого от престоят си в този сайт, за което благодаря на създателите му и на хората които го държат на световно ниво.

Betfair
4.67 (93.33%) 3 votes