Az amerikai főiskolai foci Betclic tönkreteszi a korlátlan alszabályt?

Azok a rajongók, akik egy késő nyári éjszakán mutattak, hogy megnézzék a Notre Dame-t a Connecticuti Egyetemen, rettenetesen ébredtek a kapukon: zárták őket.

Notre Dame másik futballprogramja felhívja a lövéseket a Touchdown Jézus árnyékában, zárt gyakorlatot tartott a szomszédos területen.A kémek megpróbálhatják az Alumni Stadion üléseinek formációit, így a futballszurkolókat addig tartották vissza, amíg a rácsos férfiak meg nem keveredtek a szürkületbe. , ha gyakran elutasították, tégla az Betclic amerikai fejlesztési piramisban – 2016-ban. Következő generáció 2016: 60 a világ legjobb labdarúgóinak tehetségeiről Tovább az USA-ban a nagy pénzkészítő egyetemi sportokhoz, többszintű elmaradt lehetőség.A sajátos ütemezés és szinte elvethetetlen helyettesítési szabályok kombinációja – Ön nem korlátozódik a három játékosra, és hatékonyan eljuthat a játékba és a játékba – tette a főiskolai játékot egy hihetetlen hibridnek, amely szörnyű eredményeket ért el a csúcsminőségű fejlesztés során tehetség.

És mégis: a nagyobb fiúk árnyékában javult a főiskolai foci.

A növekvő spanyol lakosság, a tengerentúli diákok áradata és az MLS megjelenése életképes pályafutásként a legjobb, ha a főiskolai játék hasonlít ahhoz, amit egy Liga-1-es mérkőzésen, vagy talán egy tartalék játékban láthatunk. A játék egyre inkább technikai és sportosabb lett; A játékosok ténylegesen tudják, mit csinálnak, amikor a labdát a lábukon tartják.A főiskolai szereplők az elmúlt 20 évben kifinomultabbá váltak, Betclic tisztában voltak az amerikai televízió 24 órás lefedettségével és a fiatalok szintjén elért hatalmas terjeszkedéssel.

Jelentős hiányosságok vannak. A legtöbb szakmai csapat feladta az amerikai egyetemeket; A Major League Soccer akadémia rendszere kifejezetten a főiskolai játékra való visszavágás. A kollegális termék is taktikailag naiv és szegényeket coaching, csak néhány elit program kínál valójában valamit a minőségi képzéshez. És egy nagy kérdés megválaszolatlan maradt: az összes amerikai futballt játszó gyereknek nem kellene több elit játékosnak lennie?

Ray Reid, a Connecticut edző úgy gondolja, és félig tele van az üveggel.Reid, aki annyi játékost küldött a profiknak, mint bármelyik program, azt mondja, hogy 10 főiskolai program játszik a játékot, bár a helyettesítési szabályok továbbra is jelentős akadályt jelentenek a fejlesztésre.

A főiskolai játék javult, egyszerűen csak a több futballt játszó gyerekből, és több edzőnek van ötlete – de a helyettesítési szabályok sok helyet adnak a fejlődésnek. Az alszabályok, amelyekben néhány játékos 15 játékost futtatnak egy játékban, lehetővé teszik az emberek számára, hogy nyomják meg és csak futtassák a szerveket a játékban. Ezt szeretném Betclic mobil sportfogadás megváltoztatni, de más edzők ellenállnak – ez egy mankó. Az a tény, hogy ha nem tudsz alárendelni, meg kell tanítanod a gyerekeket, hogyan kell játszani a játékot.

Ezek a helyettesítő szabályok a híres, kompakt ütemtervnek köszönhetően hetente kétszer játszanak, teljes szezonban.A szezon kifeszítése nagy különbséget jelentene. És mégis, Reid úgy gondolja, hogy ez nem elég.

„Van gyerekeink a tengerentúlon, és a szemükre nyitó számukra, tudod – az amerikai játék nem olyan rossz, mint azt gondolják, hogy . Azonban még mindig sok olyan programot lát, amelyek a préselés, a hosszú dobások köré épülnek, és a győzelem az elmével játszanak, ”mondja Reid, több mint egy nyomorúság nyomán. az USA nem játssza a helyes utat – és ez a mi hibánk, mert nem adtuk Jurgennek [Klinsmann] elég srácokat technikával. Több srácnak kell jó labdarúgással játszani, de készen kell állnia, hogy korán feláldozzon, és sok srác nem.Több srác összpontosít a győzelemre és a veszteségekre, mint a fejlesztésre. ”

A főiskolai játék kiváló teljesítményt nyújthat: az amerikai futball legújabb drágája, Jordan Morris, aki a tengerentúli ajánlatoktól elhunyt, hogy a Stanfordban maradjon. Most Seattle-ben és a gyártás során egyre növekvő tehetségnek számít.

Clint Dempsey és Brian McBride a főiskolai rangsorban jöttek, és Angliában sikeresek voltak. A Premier League rajongói hamarosan megnézik a főiskolai játék edzői oldalát, bár az eltávolításkor: az új Swansea-menedzser Bob Bradley levágta a fogait Virginia és Princeton előtt, mielőtt az 1990-es évek közepén lépett a profikra. </P >

De sok amerikai játékos követi a Sunderland Lynden Gooch által vezetett utat, ugrálva a felső szintű fejlesztési programból vagy az akadémiából egy profi csapatba.Jó oka van annak, hogy sok játékos az egyetemen végzett diplomát a 21-es vagy 22-es években, úgy gondolják, hogy a játékosok fejlődésének legjobb évei jóval mögöttük vannak – és a külföldi amerikai játékosok pöttyös eredményei ezt ki tudják tüntetni. Minden Dempsey-nak van egy Tim Ream vagy Eric Lihaj.

Hogy az akadémia képzett játékosok tisztességesek legyenek, gyakran nem jobbak: kérdezd meg Jozy Altidore-t. És az összes ujjra, ami a főiskolai játékra mutatott, az amerikai akadémiák rekordjai nem nagyok.Miután a Florida IMG-jének kezdeti története megszűnt, az MLS akadémiái alkalmanként alacsony szintű sikert arattak, de nem fognak hamarosan összetéveszteni La Masia-val.

A főiskolai játékot nem kiaknázva az USA-ban a sport egészének nagy vesztesége van. az úgynevezett „Big Five” konferenciák, amelyek az amerikai főiskolai labdarúgást és a kosárlabdát uralják. A nevek merész arcúak az amerikai sport számára: Syracuse, Notre Dame, Clemson, North Carolina. És mégis, míg az alumínium az amerikai futball- és kosárlabda csapatokat követi a főiskolai poszt után, a drop-off komoly a futballcsapatok számára. ház.A következő hétvégén nyolcvanegyezer rajongó látni fogja a Notre Dame futballját, és bővítik a stadionot abban a reményben, hogy 20 000-en fognak elhelyezni. Ennek egy része a kulturális – foci és baseball-uralom az USA-ban. Ugyanakkor feltűnő, hogy egy pár olyan labdarúgó-rajongó, aki egy kollégiumot szerető országban szereti a főiskolai csapatokat.

Mégis, a főiskolai foci előrehaladást ért el egy bátor új világban az USA-ban a sport számára. Amit még meg kell nézni, hogy a játékot felügyelő edzők és adminisztrátorok elég bátorak lesznek-e ahhoz, hogy a szabályokat a sport következő szintre történő átviteléhez szükségessé tegyék.

Rate this post