100% Застраховка залог

100% Застраховка залог

Руският букмейкър 1xBet се отличава в сайтовете за спортни залагания със своето голямо разнообразие. Те предлагат широка гама от пазари, събития, и разбира се бонуси. В този букмейкър има много бонуси и промоции, от които играчите може само да спечелят допълнителни приходи. 100% Застраховка залог е една от промоциите в 1xBet.

Всеки потребител на 1xBet има възможността да застрахова своя залог или част от него. Вие може да се насладите на победата с 100% застраховка залог. Застраховката е платена услуга. Цената на застраховката е според текущия коефициент на събитието, което ще желаете да се застрахова. Застраховка е възможно да бъде направена на единични залози и на множествени залози /акумулатори/. Не можете да застраховате други видове залози.

При обстоятелства, че залогът е губещ, играчът получава обратно частта от залога, която е застрахована. Ето защо тази бонус оферта е толкова добра. Залогът ви може да загуби, но ако вие сте го застраховали, то ще спечелите! Сега ще ви дадем и пример как работи този бонус:

  • Да речем, че правите залог за €10 при коефициент 1,8. Желаете да застраховате 100% от залога. 1xBet ви предлага застраховка на стойност €5 за този залог. Ако Вие сте съгласни, от вашия баланс ще бъдат взети €5.
  • Ако залогът е печеливш, ще Ви бъде изплатена сума в размер на €18. Т.е. вие ще сте на печалба 3 евро от целия залог, тъй като и сте го застраховали.
  •  В случай, че залогът е губещ, компанията ще Ви изплати €10, тъй като сте застраховали целия си залог.

Няколко застраховки може да се закупят за един и същ залог.

  •  Да речем, че потребителят първоначално може да застрахова 10%, след това 30%, а накрая още 50%. Трябва да сте наясно, че цената на застраховката е възможно да се променя според промените на коефициентите.
  • Общата сума на закупените застраховки не може да надвишава 100% от стойността на залога.

В сайта на 1хбет може да се абонирате за да получавате безплатни ъпдейти по и-мейл или чрез СМС. Така винаги ще бъдете в течение на най-новите промоции и бонуси на букмейкъра.

100% Застраховка залог
5 (100%) 1 vote