ЦСКА Москва vs Динамо Москва 28.11.2016

ЦСКА Москва vs Динамо Москва 28.11.2016

ЦСКА Москва е домакин на Динамо Москва в пореден мач от Континенталната хокейна лига (КХЛ). Московското дерби е в понеделник, 28 ноември, от 18:30 часа в Ледения дворец, където ЦСКА играе домакинските си срещи.

Всеки почитател на хокея може да наблюдава двубоя в Бет365, стига да има акаунт в този букмейкър. ЦСКА е фаворит за спечелването на мача като коефициентът за тях варира около 1.65, докато Динамо е с коефициент 4.40, а равенството е оценено на 4.10.

ЦСКА е на първо място в дивизия Анатолий Тарасов с актив от 78 точки след 36 изиграни мача. Те имат 12 точки аванс пред втория Торпедо, който е с мач по-малко. Динамо Москва пък са шести в същата дивизия с 51 точки, но победа в предстоящия мач може да ги придвижи напред. До края на сезона има още много мачове, така че нищо не се знае и гостите могат дори да са претендент за първото място, ако подобрят играта си.

ЦСКА Москва спечели пет от последните си шест мача като отстъпи единствено на СКА Санкт Петербург, който е лидер в една от дивизиите. Като домакин “армейците” са в серия от седем поредни победи и всички очакват нов успех за тях в понеделник. Гостуващият тим Динамо пък допусна три загуби в предходните си пет мача в KHL. Победите им бяха много измъчени – след продължения и то на отбори, които са много под нивото на ЦСКА.

Динамо си тръгна като победител в последния мач между двата тима в Ледения дворец, но сега не виждам шансове да го стори. Предимството е изцяло на страната на ЦСКА и смятам, че те ще спечелят мача.

ЦСКА Москва vs Динамо Москва – Победа за ЦСКА

ЦСКА Москва vs Динамо Москва 28.11.2016
5 (100%) 2 votes