Уейн Рууни “развълнуван” след само една тренировка с Хосе Моуриньо

Уейн Рууни имаше една тренировъчна сесия с Хосе Моуриньо, но вече смята, че мениджърът на Манчестър Юнайтед може да ги превърне в сериозни претенденти за големи почести отново. Рууни говори на спонсорско събитие в Шанхай в началото на Турнето на Китай на две игри в Китай. Имах само един ден [обучение с Моуриньо], откакто излязохме, но беше много добър ден, тренировъчната сесия “, каза той. “Но мисля, че трябва само да погледнете отборите, които е имал преди, и успеха, който имаше с тях, и се надяваме, че той може да ни донесе това.” Джувентус отхвърли предложението на Манчестър Юнайтед за Пол Пого Прочетете повече

“Аз съм развълнуван. Това е голям сезон за нас. Назначаването на Хосе Муурньо е голяма среща и всички сме развълнувани. Направихме и някои фантастични подписи.Надяваме се, че можем да имаме добър старт за сезона и да бъдем успешни до края на това. “Муурньо подписа с Ерик Бейли, Хенрих Макритаран и Златан Ибрахимович. Последните двама са добавили конкуренция в предните позиции и Руни знае, че е подложен на натиск за позицията си през следващия сезон. “Мисля, че винаги изпитвате напрежение, когато играете за Манчестър Юнайтед. Това е един от най-големите – ако не и най-големите – клубове в света и това е удоволствие и привилегия да играя за тях толкова дълго време.Винаги смятате, че трябва да се доказвате всеки сезон, защото това е мечта да играете за тях. “Рууни имаше лоша кампания за Евро 2016, въпреки че Моуриньо е ясно, че няма да играе на 30-годишна възраст който играе ролята на Луис ван Гаал и бившия мениджър на Англия, Рой Ходжсън. United играе Борусия Дортмунд в Шанхай в петък, след което се изправя срещу Манчестър Сити в Пекин в понеделник. – Не съм бил в Шанхай преди, така че очаквам да го направя – каза Руни. “Винаги е страхотно, подкрепата, която получаваме, винаги е фантастична. Сигурен съм, че ще бъде добра седмица. “Майкъл Карик, вторият най-дълго играч на клуба зад Рууни, каза:” Това време на годината, индивидуално и като екип, е важно се пригответе.Искаш да се върнеш в навика да вършиш правилните неща, да се върнеш отново в ритъм и да се чувстваш обратно в нея.

“Всеки прави това по различни начини. Някои от тях са наясно с това в началото на сезона, а за други е малко по-дълго. Става въпрос за готовност за началото на сезона, това е най-важното.

“Добре е, че можем да отидем и да видим нашите фенове по целия свят. Тази година това е Китай с две големи игри, така че ние всички очакваме с нетърпение. Искате да спечелите и игрите отново и да получите положителни чувства отново и да носите това точно през сезона.

“Има много неща, които печелите от тези пътувания. Качеството на опозицията е много високо, така че ще ни изпробва и това е добър шанс да опознаем новите подписи и мениджъра. “

Rate this post