Увеличен коефициент 8.00 МАН ЮНАЙТЕД да победи Андерлехт

Увеличен коефициент 8.00 МАН ЮНАЙТЕД да победи Андерлехт

Жозе Моуриньо и Манчестър Юнайтед продължават битката за трофея в Лига Европа. В четвъртък вечер “Червените дяволи” посрещат най-силния белгийски отбор в последните години – Андерлехт. Това ще бъде първа 1/4-финална среща между двата тима.

Betfair предлага страхотна оферта за всички нови клиенти – Увеличен коефициент 8.00 МАН ЮНАЙТЕД да победи Андерлехт. Дори може да вземете €2 бонус за всеки гол на Манчестър Юнайтед. Очаква се “червените дяволи” да бележат много в тази среща и това е наистина невероятна оферта, която не е за изпускане.

Жозе Моуриньо вече определи Лига Европа като приоритет номер 1 за своя тим през последните месеци от сезона. Избери Юнайтед за победа, след като се регистрираш на момента и спечели на увеличен коефициент. Офертата е отворена само за нови клиенти, които си направят регистрация с промо код ZFBFJO. Можете да вземете участие като използвате само една сметка и ако тя е регистрирана в България. Ако вече имате акаунт в Бетфеър, то не може да използвате тази промоция.

Всичко, което трябва да направите, е единичен залог за победа на Манчестър на пазар Краен резултат (редовни 90 минути) преди началото на двубоя от Лига Европа (13/04/2017) от 22:05 часа. Както е известно Юнайтед са гости, но въпреки това са фаворит за победата. Само вашият първи направен залог на събитието се зачита към тази промоция. Залозите от раздел Betfair Спортна Борса и залозите като част от комбинации не са включени в промоцията.

Увеличен коефициент 8.00 МАН ЮНАЙТЕД да победи Андерлехт
5 (100%) 1 vote