Увеличен коефициент 20.00 БЪЛГАРИЯ да победи Холандия

За световните квалификации Betfair е подготвил страхотна оферта за всички български граждани. Компанията за спортни залози предлага невероятна бонус промоция за всички нови клиенти – Увеличен коефициент 20.00 БЪЛГАРИЯ да победи Холандия.

КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ, ЗА ДА ЗАЛОЖИТЕ НА 20 КОЕФИЦИЕНТ?

OТВОРИ НОВА СМЕТКА С ПРОМО КОД ZFBFJE И ЗАЛОЖИ ЗА ПОБЕДА НА БЪЛГАРИЯ СРЕЩУ ХОЛАНДИЯ.

Ако залогът ви спечели, то вие ще вземете 20.0 за БЪЛГАРИЯ вместо реалния коефициент от 5.60. Има и допълнителен бонус + €2 за всеки гол на България – т.е Българските лъвове ако вкарат два гола – вие ще вземете още 4 евро.

България е в ролята на аутсайдер срещу “лалетата”, но пък след четири кръга има само точка по-малко от своя съперник. България записа две победи в два мача у дома, след като надигра Беларус и Люксембург. Холандия пък е с четири точки в два мача начън като записа равенство срещу Швеция и успех над Люксембург.

България ще бъде без титулярния си вратар Владислав Стоянов, както и опорния халф Георги Миланов. И двамата са много важно за отбора, но пък заместниците им трябва да са амбицирани да се представят силно. Колкото и малки шансове да имат “трикольорите” за победа, то си струва да пробвате залог на 20 коефициент в Бетфеър.

Увеличен коефициент 20.00 БЪЛГАРИЯ да победи Холандия
5 (100%) 1 vote