Три важни съвети за залагане на над/под 2.5 гола

Най-популярните залози на футбол са краен резултат, гол/гол, азиатски хендикап и над/под 2.5 гола. В тази статия ще разгледаме залозите на брой голове, където основната линия е за над/под 2.5 гола. Ние ще ви дадем три важни съвети за залагане на тази опция, с които да печелите повече от онлайн залаганията.

Залозите на брой голове присъстват във всички онлайн букмейкъри. Играчите могат да залагат на над 2.5 или под 2.5 гола. Също така на почти всички срещи може да се правят залози на над 0.5 гола, над 1.5 гола, над 2.5 гола и т.н., както и под брой голове за същите линии. На живо също може да правите залози за брой голове в зависимост от резултата на мача. Например ако двубоят е в 79-ата минута и е 2:2, то вие ще може да заложите над или под 4.5 гола като коефициентът за това ще бъде горе долу равен.

При залозите на над/под 2.5 гола е много важно да:

  1. Проследите формата на двата отбора като домакин и гост – Дали бележат отборите в последните мачове като домакини и гости е доста важно. Вие трябва да проследите всеки от двата отбора и тяхната резултатност в последните срещи. Не може да залагате например на над 2.5 гола, защото коефициентът е по-нисък. Трябва добре да се информирате как се справят отборите в последните си срещи. Ако домакините например са вкарали 15 гола в последните си пет домакински мача, а гостът е реализирал 8 гола в последните си пет визити, то този мач е добър за залагане на над 2.5 гола. Не може обаче да пускате над 2.5 гола двубой, в който домакина има само 4-5 гола за последните си пет срещи на собствен терен или пък гостът е вкарал 3 гола за предходните си 5 мача далеч от дома, дори и в статистически план двата отбора да правят резултатни срещи, то формата им в момента не е добра за залагане на над 2.5 гола.
  2. Да погледнете новините около съставите на двата отбора – В днешно време има много сайтове за обосновани прогнози, в които има информация за съставите на отборите доста време преди срещата. Ако ключови състезатели /голмайстори/ на отборите са наказани или контузени за срещата, то може би не е добре да търсите над 2.5 гола в мача. Тук даденият тим ще изпитва проблеми в атака и ще му е трудно да отбележи гол. Вие трябва да видите дали евентуалните заместници на контузените играчи имат добри показатели и бележат попадения. Ако това не е така, то е най-логично да заложите на под 2.5 гола, тъй като ще бъде малко вероятно да се получи резултатен двубой без най-добрите футболисти в съставите.
  3. При залагането на над/под 2.5 гола важен фактор също така е умората в играчите – например с мачовете в Шампионска лига и Лига Европа, в днешния футбол графикът на отборите е доста натоварен. Например не е добре да залагате на над 2.5 гола на мач, в който единият от двата отбора е имал тежък мач преди 3-4 дни. Може би даденият отбор ще заложи на по-дефанзивен подход в предстоящата среща, след като няма да има сили да приложи натиск върху съперника, което е вероятно да доведе до малко попадения в срещата.
Три важни съвети за залагане на над/под 2.5 гола
5 (100%) 1 vote