Съвети за футболни залози на над 2.5 гола

Вижте нашите съвети за футболни залози на над 2.5 гола – как да печелите повече от залагания на “оувър” във футболните срещи и какви са най-големите тънкости при залагането на тази опция.

Доста хора предпочитат да залагат на брой голове на двубоите от дадени първенства, вместо да играят на краен резултат, под 2.5 гола, видове хендикап или други залози. Атрактивността на футболните двубои е в отбелязването на много голове и ето защо някои играчи обичат да пускат залози на над 2.5 гола. Докато гледате двубоя и му се наслаждавате на попаденията, вие може да печелите пари. Преди да започнете да залагате на “оувър” във футболните срещи е нужно да съберете доста информация по сайтовете в интернет за статистика и играчи – така ще намерите най-подходящите футболни двубои залози на над 2.5 гола. Ние ще ви дадем някои начални съвети за залагане на над 2.5 гола на футбол. Вие ще може да разберете най-важното, когато правите залози на тази опция, но не трябва да спирате да търсите информация как да печелите по-често на футболни залагания в онлайн букмейкърите.

Преди да изготвите вашия фиш с мачове на над 2.5 гола е нужно да проучите текущата форма на двата отбора. Добре е да погледнете статистиката в първенството за отбелязани попадения. Много сайтове предлага класиране във футболните първенства и колко отбелязани гола и получени попадения има даден отбор.  Ако например забележите, че единият отбор е получил само 15 гола за 25 мача, то дори и да има силно нападение, вие не трябва да търсите над 2.5 гола в двубой с участието на този отбор. Тайната на успеха в залагането на над 2.5 гола е че трябва да попаднете на отбори, чиито средни показатели в лигата са над 1.5 гола средно на двубой. Така най-добре е и двата отбора да са вкарали минимум 30 гола за 20 мача.

Например сега ще отправим поглед към едно от най-добрите първенства в “Ла Лига”. Там отлично впечатление за “оувъри” прави тима на Реал Сосиедад. До момента са изминали 29 мача като Реал Сосиедад са вкарали 51 гола и са допуснали 51 попадение. В 22 от техните 29 срещи е имало поне три отбелязани попадения. Също статистиката е много добра и при отбора на Селта Виго. Тее са вкарали 45 гола за 29 мача и са допуснали 42 попадения. Т.е. в техните двубои са паднали общо 87 гола, а това като се раздели на 29 срещи – прави средно три попадения на мач. Ето на такива отбори трябва да се залага на “над 2.5 гола”. Веднага ще добавим за сравнение какво е представянето на друг отбор в Испания – Атлетико Мадрид. За 29 изиграни кръга те са вкарали 49 гола, НО са допуснали само 14 попадения.  Следователно само 10 от техните 29 мача са завършили с над 2.5 гола в срещата, така че не трябва да правите залози на “оувър” на този тим.

Много голове не бива да очаквате и отбори, които излизат в директен сблъсък за позиция. Тогава най-важна е тактическата постройка на тимовете. Също така мачът е много нервен и рядко падат доста попадения. Вие трябва винаги да гледате класирането в първенството и тогава да правите залози. Също е добре да се информирате за отсъстващите играчи – например голмайсторът на един от двата отбора може да не играе и това не е добре за залог “Над 2.5 гола”.

Съвети за футболни залози на над 2.5 гола
5 (100%) 1 vote