Стратегия за залози на Серия „Б“

Стратегия за залози на Серия „Б“

За да печелите повече от футболни залози, вие трябва да използвате стратегии за залагане на футболни мачове. Много печеливши играчи използват стратегии и печелят много от букмейкъррите. В интернет вие може да откриете много стратегии за залагане на футболни срещи, в които като вникнете добре ще разберете замисъла им и как може да сте на печалба в дългосрочен план. Това е единственият начин да печелите от спортни залози.

В тази статия ще ви представим много добра Стратегия за залози на италианската Серия „Б“, която може да играете в букмейкърите Бет365 или 1xBet.

Същност: В тази стратегия се залага всеки кръг на всички мачове с еднаква сума. В Серия „Б“ участват 22 отбора, така че всеки уикенд вие трябва да правите по 11 залога. Затова в началото може да започнете с малка банка – например може да слагате по 5 лева на залог.

На какво точно залагате в стратегията за залози Серия „Б“?

Важно е да уточним, че преди да направите залози на Серия „Б“, трябва да си изберете един или два мача, които да са ви твърди за уикенда с коефициент около 1.40. Например може да добавите двубои на Барселона или Реал Мадрид за над 1.5 гола или пък на някой друг резултатен отбор, или двойни шансове на силните отбори, които не смятате, че ще загубят. Не трябва в никакъв случай вашите твърди мачове да ви издънят, защото така всички залози за кръга в Серия „Б“ ще са губещи.

Към тези твърди залози, вие комбинирате Х на всеки един от мачовете в Серия „Б“. Например залагате Х на двубоя Виченца – Перуджа + вашия твърд залог. Така и за останалите всички срещи с по 5 лева. На всеки залог горе долу се получава около коефициент 4 или дори повече, в зависимост от коефициента за Х на срещата.

Идеята е, че в това първенство се правят много равни мачове. Има кръгове, в които пет или повече двубои завършват наравно. Евентуалната ви печалба от един мач е над 20 лева. Т.е. ако има пет равни мача в кръга, то вие ще спечелите над 100 лева, а вашите залози ще бъдат на стойност 55 лева. За справка в предпоследния кръг на миналия сезон имаше четири равенства. В последният кръг пък имаше три равни срещи. Най-важното е вие да изберете твърди мачове с коефициент 1.30 – 1.40, за да може да е успешна стратегията, защото само с залози на х-ове ще трябва да познаете поне четири срещи, за да сте на печалба.

Стратегия за залози на Серия „Б“
5 (100%) 1 vote