Стратегия за залози на равенство на футболни мачове

Голям брой от залагащите на футбол правят залози за краен резултат на мачовете на знак 1 или 2 в зависимост от това кой отбор е фаворитът. Доста хора пренебрегват знак Х, а той има 33.3% шанс да излезе, каквато е и вероятността за другите два знака. Затова ще ви запознаем с една добра стратегия за печелене от равни резултати, която се надяваме да ви бъде полезна.

Същност на стратегията за равенство:

Да правиш залози на “хиксове” е доста трудна задача. Тук трябва най-вече да имате богат опит и да сте запознати  характеристиките на дадени първенства. Трябва да се следят шампионатите, където стават повече равни резултати – определено има такива, а тази стратегия се основава на това да залагате на знак Х.

Как се подхожда преди залагането на Х?

Когато сте взели решение да направите залог на равен резултат е нужно да сте обърнали голямо внимание на статистическите показатели на двата тима. В случай, че двата отбора са силни домакински отбори, които разчитат на победи у дома, а далеч от дома имат голям брой поражения, нямате никакво основание да заогна Х. Когато търсите мачове за залози на Х, трябва да намерите отбори, които имат завършили мачове при този резултат и като гости ,и като домакини.

Къде да насочите вниманието си?

Има доста първенства, в които сме направили проверка, че равният резултат на срещите е много вероятен. Ето и нашият списък с първенства, в които стават голям брой равни мачове:

  • Индонезия – Супер Лига
  • Франция – Лига 2
  • Бразилия – Серия А
  • Египет – Премиер Лига
  • Беларус – Висша лига
  • Италия – Серия Б
  • Южна Корея – 1 Дивизия
  • Австрия – 1 дивизия

При тези първенства завършилите резултати с равен резултат са над 30%, а при някои дори над 35%!  При 300 мача на сезон вие имате приблизително 100 мача, които завършват при знак Х, приемайки среден коефициент от около 3.20 – 3.60 за Х – то звучи доста добре и може да направите големи печалби.

По специално внимание тук ще обърнем на шампионата на Италия – Серия Б. Лично съм стават свидетел как в даден кръг има по шест равни мача. Много рядко се забелязват кръгове, в които има под 2 равенства. Също така най-често срещаните резултати са 0:0 или 1:1. Вие наистина може да направите сериозни печалби от залозите на Х във второто ниво на италианския футбол, но трябва да бъдете последователни в залозите си.

  • Серия Б – 37.00% от мачовете са завършили наравно през сезон 2017/18. Когато само погледнете таблицата за изминалия сезон ще видите, че шампионът Емполи е направил цели 13 равенства. При последният в подреждането Тернана пък срещу знак Х стоят цели 16 срещи. Рекордьор в това отношение е отборът на Кремонезе с 21 равни мача – повтарям 21 равенства в 42 срещи – това е забележително. Други отбори като Карпи (16 ремита), Чезена (17), Палермо (17) и Фрозиноне (15), също ас направили много равенства, а има още доста подобни отбори. Това показва колко е изгодно да се залага в това първенство на Х, така че е нужно статистически да се разгледа една лига и да прецените дали е добре да правите залози на равенства, след което може да стартирате залозите и да започнете да печелите.

 

Стратегия за залози на равенство на футболни мачове
5 (100%) 2 votes