Стратегии за залози на първо полувреме / краен изход

Стратегии за първо полувреме / краен изход

Залогът първо полувреме / краен изход е една от най-популярните опции във футболните залагания. Този залог включва девет различни пазари, на които може да залагате. В края на двубоя печеливша може да бъде само една селекция, което прави залозите на първо/краен доста трудни за печелене. Точно затова ние ще ви запознаем с някои добри стратегии за познаване на първо полувреме / краен резултат.

Залозите на първо/краен са особено популярни най-вече поради големите коефициенти, които предлагат. Да направите прогноза за загуба на отбор, който води на почивката, в доста случаи е около 25-30 коефициент. Това е така защото подобен развой на мач е изключително труден за познаване  нормално коефициентът да е висок. В същото време обаче може да изберете залог на първо / краен – 1/1. Това означава да заложите за победа на домакина на полувремето и да спечели мача. Например тук е добре да залагате на добри домакини, които са в серия от 3-4 поредни победи на собствен терен. Когато те се изправят срещу по-слаб съперник, вие може да потърсите знака 1/1. Също така може да подсигурите прогнозата си със знак Х/1. това ще означава, че при равенство на полувреме и победа за домакина отново печелите. Понякога просто отборите нямат късмет до почивката и не могат да отбележат – вие със сигурност не искате това да е причината, за да не спечелите. Ако обаче покриете и двата залога, то при победа за домакин в края на мача най-вероятно ще сте спечелили. Много важно е обаче и коефициентите да са така изчислени, че да сте на печалба и при двата варианта. Например коефициентът за 1/1 трябва да е поне около 2.00, когато правите подобна стратегия, тъй като за Х/1 винаги е по-висок – около 4.

Друга стратегия е когато гостът е по-силен и се очаква да спечели мача. Може да заложите на Х/2 в негова полза, тъй като домакинът може да има сили да се противопостави и да не допусне изоставане до почивката. В течение на мача обаче по-класните играчи на гостите ще решат мача и през второто полувреме е най-вероятно ад спечелят срещата. Разбира се може да подсигурите залога си със знака 2/2, аз да сте на печалба и при двата случая. Ако обаче домакинът има аванс на полувремето, то вие със сигурност губите.

Тези стратегии за залагане на първо/краен със сигурност ще ви се сторят много изгодни. Това е така, защото дори да печелите по-рядко, вие ще сте на печалба заради по-високите коефициенти. Никога няма да съжалявате, че ви е издънил коефициент от сорта на 1.15 или 1.20. В залозите на първо/краен коефициентите наистина ас атрактивни и с добра стратегия и дисциплина, вие може да сте на добра печалба за период от 1 месец например.

Факт е, че често може ад имате губещи залози. Трудно се познава как ще завърши полувремето и кой ще спечели срещата или ще приключи при равенство, но с повече проучване на двубоите и контрол на банката, то от тази стратегия за залози може да спечелите добри пари.

Стратегии за залози на първо полувреме / краен изход
5 (100%) 1 vote