Стратегии за залози на живо

Стратегии за залози на живо

В онлайн букмейкърите всеки потребител може да прави залози на живо. Залаганията на живо са широко популярни в наши дни, като те са достъпни благодарение на многото компании за статистика, които дават на букмейкърите информация за развитие на събитията на живо. Всяко събитие се следи от определен служител и той отразява случващото се между състезателите или отборите, за да може букмейкърите да са в течение на развоя на срещата и да предлагат пазари и коефициенти на живо. В най-големите букмейкъри за България, които виждате в нашия сайт, вие може да правите залози на живо, но винаги е добре да заложите на някоя стратегия. В следващите редове ще ви предоставим няколко добри стратегии за залози на живо, които може да ви донесат повече успех.

Стратегия на живо за залози Краен резултат:

Когато залагате на краен резултат на живо, вие имате много повече възможности. На много футболни срещи вие може да очаквате по-добри коефициенти на живо за победа на по-силните отбори. Често тимове като Реал Мадрид, Байерн Мюнхен, Челси и т.н. допускат първи попадение, след което правят обрати. Ще дадем пример с мач на Байерн Мюнхен срещу Вердер Бремен. Преди началото на срещата коефициентът за победа на баварците е около 1.15-1.20. Този коефициент въобще не си струва за игра! Вие може да заложите на живо на много по-добър коефициент, ако по-силният тим допусне гол. В тази среща Вердер Бремен поведе в резултата рано-рано и към 30-ата минута на мача коефициентът за успех на Байерн достигна 1.70. Ето това е моментът, в който вие трябва да заложите. В крайна сметка Байерн Мюнхен спечели срещата с 4:2 и ето че на живо имате възможност да играете на много по-добър коефициент на пръв поглед сигурно събитие “пре-мач”.

Стратегия на живо за залози Над 2.5 гола:

Тази стратегия е подобна на първата. Отново вие трябва да изчакате на живо началото на дадена среща. Добре е да намерите двубой с коефициент за над 2.5 гола около 1.50 или сходен. Много такива двубои са от Холандия или на силните отбори в топ първенствата, когато играят със слаби съперници. Ако в срещата не падне гол в първите 30 минути или до почивката, то вие ще имате много добра възможност да направите залог на над 2.5 гола или дори над 1.5 гола на много изгоден коефициент. Щом букмейкърите са преценели преди мача, че коефициентът за “оувър” е нисък, значи наистина се очакват голове и е може би въпрос на време двата отбора да се отпушат. Също така може да видите и каква е статистиката, тъй като онлайн букмейкърите предлагат информация колко удари има нанесени към вратата и да видите дали се получава мач с положения пред двете врати. След като не падне ранен гол, то вие ще може да заложите на “оувър” на доста по-добър коефициент – например 2.00 е много по-добре от 1.50 преди мач. Така печалбата ви може да бъде много по-голяма. В над 80% от случаите тази стратегия работи и само трябва да имате малко търпение, за да сте на печалба в дългосрочен план.

Надяваме се нашите стратегии за залози на живо да са ви били от полза и да останете доволни, а още полезни статии за онлайн залагането може да намерите в нашия сайт.

Стратегии за залози на живо
5 (100%) 1 vote