Стратегии за залози залози на точен резултат на футбол

Стратегии за залози залози на точен резултат на футбол

Във футболните залози не всичко се свежда до опциите 1, Х, 2 или пък брой голове. Има много други добри пазари за залагане, от които може да печелите пари. Разбира се когато стартирате серия от залози на хендикап, корнери или точен резултат, вие трябва да имате добра първоначална стратегия. Нужно е да се обмисля всеки един залог и да се подхожда тактически. Само така може да сте на печалба в дългосрочен план от залаганията. Нямам как без изградена тактика да се хвърляте в залозите и да очаквате печалби след 10 дена или след месец. Това важи най-вече за футболните залози. Ние сме ви подготвили много добра стратегия за залози на точен резултат, която включва три вида опции.

Залози на точен резултат 1:0 и 2:0

Със сигурност ще сте на печалба, ако направите залог на сингъл на тези две опции като разпределите сумата за залагане по равно. Коефициентите на опциите за точен резултат са много високи и вие ще сте доволни, ако познаете една от опциите. Кога обаче е добре да потърсите тези точни резултати? На първо място, домакинът трябва да посреща отбор от средата на таблицата без много силно нападение. Домакините трябва да имат стабилна защита и да са допуснали под 1 гол средно на мач в домакинските си срещи. Също така двубоя трябва да е много важен за състава на домакините. Разбира се техният съперник не трябва да е от дъното на класирането, защото тогава може да спечелят и с по-голяма разлика – 3:0 и 4:0.

Залози на точен резултат 1:2, 1:3, 0;2

Правилно разпределяйки парите си на тези три опции, вие ще сте на печалба в крайна сметка, ако познаете един от резултатите. Тук се търси победа за отбора гост, който е тим от челото на класирането. Например когато Манчестър Сити гостува на съперник като Стоук Сити или Саутхемптън, то тези резултати са много вероятни. В първите два се очаква попадение от отбора на домакините, така че трябва да сте сигурни, че домакинът не е забравил как се бележи попадение в последните срещи. Естествено тимът на гостите трябва д разполага с по-качествените играчи и да е сред резултатните отбори в лигата, за да направите подобни залози.

Залози на точен резултат 3:1, 4:0, 4:1

Такива залози може да се търсят на двубоите на Байерн Мюнхен или друг резултатен домакин, който обаче често допуска попадение във вратата си. Много често и Барселона записват подобни победи в испанското първенство. Коефициентите за тези опции ще са много високи, така че при познат резултат, то ще сте на печалба. Вие добре трябва да прецените срещата, на която залагате, защото това са доста рискови опции и е нужно да подходите внимателно!

Стратегии за залози залози на точен резултат на футбол
5 (100%) 1 vote