Стратегии за залагане на Гол-Гол на футбол

Стратегии за залагане на Гол-Гол на футбол

Голяма част от любителите на футболни залози се стремят да печелят много пари от опцията гол/гол, но това не е никак лесна задача. Разбира се много хора си казват, когато видят резултатите през уикенда, че е лесно да се познаят 6-7 мача в права колонка гол гол, след като са видели, че има много двубои с размяна на попадения в топ първенствата. Преди да започнете да залагате на опцията гол/гол, е нужно да направите много изследвания и проучвания, а не просто да се надявате на късмета. Ако веднъж спечелите по този начин, то това е малко вероятно да се повтори.

Проучването е валидно всички залози на футбол, но от още по-голямо значение е при залагането на двата отбора да отбележат гол. Много по-лесно е да намерите 2 – 3 отбора, които се нуждаят от победи и играят срещу по-слаби съперници и така да изготвите вашия фиш за деня. При залозите на гол гол обаче се проследява формата на домакина на собствен терен, формата на отбора гост далеч от дома, реализирани попадения от двата отбора, допуснати голове от двата тима в последните кръгове, в каква форма са голмайсторите на тимовете и статистика един срещу друг  в последните поне пет мача.

Ето кои са най-важните неща, на които трябва да обърнете внимание на залозите гол-гол:

  1. Намерете отбори добри в нападение – От най-голямо значение е отборите, на които ще правите залог гол/гол, да имат ефикасно нападение. Трябва да намерите отбори, които бележат поне средно по 1.5 гола на мач. В противен случай вие не трябва да се доверявате на отбори, които нямат ефективност пред гола.
  2. Отборите трябва да имат колеблива защита- Не може да правите залози на гол/гол на отбори като Ювентус и Атлетико Мадрид. Абсурдно е да търсите размяна на попадения в двубои на отбори с много силна защита. Дори и да се изправят срещу силен съперник с класни играчи в нападение, то това не е добър подход и няма да сте на печалба в дългосрочен план, ако правите такива залози.
  3. Избягвайте залозите на големите отбори – Силните клубове не пропускат по-много попадения. Отбори като Барселона, Манчестър Сити, Пари Сен Жермен и т.н. – водещите клубове в своите първенства, много често запазват суха мрежа. Ето защо вие трябва да се разграничите със залози за тези отбори. По-добре е да обърнете внимание на по-малките клубове като Сампдория, Бетис, Евертън, Нюкасъл и др., като от тях може да се спечели много повече на опцията гол/гол, но разбира се трябва да спазвате по-горните условия за залагане и вашата стратегия ще бъде безупречна.
  4. Проверете съставите на отборите – Вие трябва да се уверите, че най-добрите нападатели на отборите ще играят в мача, когато залагате на гол/гол. Няма смисъл иначе да очаквате размяна на голове, ако звездните нападатели на единия отбор отсъстват от терена. Има много сайтове, които в деня на мача подсказват стартовите състави, така вие ще сте добре информирани като правите залози на гол/гол и може да спечелите доста пари от тази опция на футболните залози.
Стратегии за залагане на Гол-Гол на футбол
5 (100%) 1 vote