Специални залози на футбол в онлайн букмейкърите

Специални залози на футбол в онлайн букмейкърите

Сайтовете за спортни залагания предлагат доста специални залози на футбол. Всеки играч добре познава опциите на футболни мачове в букмейкърите като краен изход, под/над, хендикап, гол/гол и т.н. Онлайн букмейкърите обаче предлагат голямо разнообразие на футболни мачове. В доста от тях ще намерите специални залози като двата отбора да отбележат гол през първото полувреме, даден отбор да спечели без да допусне гол, да спечели отделно полувреме и разбира се много залози за картони и корнери.

Има и някои обособени залози, които са в отделен раздел. Това са специалните залози на дадена среща, като ето какви са най-често срещаните опции:

Да спечели на нула – Ако мислите, че един от двата отбора ще спечели двубоя, без да допусне гол. То това е точният залог за вас. Тук може да заложите със знак 1 или 2 – победа за домакина на нула или успех за госта на нула. За по-слабият отбор винаги коефициентът да спечели на нула е много висок. Това е много добра опция за залагане на мачове на отбори като Ювентус, които имат силна защита и често печелят мачове с резултат 1:0 или 2:0.

Да спечели след като е изоставал – Това е прогноза за един от двата отбора да направи обрат в срещата. Вие може да заложите, че гостът ще поведе в мача без значение в коя минута, но в крайна сметка ще загуби срещата. Същото важи и за отбора домакин, който ако е по-слаб, има голяма логика да открие резултата пред ентусиазма на собствените си фенове, но в крайна сметка да загуби двубоя.

Да спечели двете полувремена  – Ако единият отбор е по-силен и се очаква през целия мач да има надмощие, то това е много добър специален залог на футбол в онлайн букмейкърите, който може да използвате. За целта трябва през първото полувреме резултатът да е 1:0 или 2:1 за отбора, на който сте заложили. А в крайна сметка тимът да спечели с два или повече гола разлика, което означава, че е спечелил и второто полувреме.

Да отбележи в двете полувремена – Също тук се залага най-вече на силните отбори като Барселона, Манчестър Сити, Ювентус – във вътрешните им първенства. Вие може да прогнозирате на футболните срещи, че някой от отборите ще вкара през първото и второто полувреме.

Да отбележи дузпа – Често в срещите някой от отборите получава дузпа – най-вече силните клубове. Вие може да направите залог за гол от дузпа преди началото на повечето мачове в букмейкърите като това е много добър специален залог на висок коефициент.

Да пропусне дузпа – Също може да направите прогноза и за пропусната дузпа. Ако има такава тенденция в последните мачове на някой отбор, то си струва пробата на супер атрактивен коефициент.

Резултат / Брой голове – Това също е по-специален залог на футбол. Тук вие прогнозирате крайния изход на мача, но също така дали ще има и под или над 2.5 гола или каквато е основната линия за голове на срещата. Например може да заложите, че домакинът ще спечели и ще има поне три гола в мача. Така коефициентът е много по-висок от просто Краен резултат 1, така че може да се възползвате, ако смятате, че ще се получи резултатен двубой.

Rate this post