Специална Оферта Висша Лига

Специална Оферта Висша Лига

Българският букмейкър УинБет се опитва по много начини да привлече нови клиенти. Сайтът за спортни залози предлага много опции за залагане на английската Висша лига – най-гледаното първенство в България. Сега букмейкърът има и нова промоция за феновете на Висшата лига, която се казва Специална Оферта Висша Лига.

В какво се състои тази оферта и колко може да спечелят играчите?

При печеливш множествен залог (права колонка), който включва поне три мача от съботната програма на Висшата Лига (тогава по традиция има най-много двубои от “Премиър Лийг”), УинБет добавя до 30% върху нетната Ви печалба!

От тази промоция за английски футбол могат да се възползват всички настоящи и бъдещи клиeнти на Winbet, които имат регистрация с реални средства.

Всеки играч в УинБет получава допълнителни до 30% от нетната си печалба (максимум 1 000 лв. или еквивалента им в друга валута), ако направи печеливш залог. Допълнителната печалба се определя спрямо броя на изиграните селекции в квалифициращия се залог, както следва:

  • При 3-кратен печеливш залог вие печелите 5% бонус
  • При 4-кратен успешен залог се добавят 10% бонус към чистата ви печалба
  • При 5-кратен печеливш залог може да спечелите 15% повече от този бонус на УинБет
  • Ако познаете шест срещи в права колонка от Висшата лига в събота, то УинБет добавя 20% към печалбата ви.
  • При 7-кратен печеливш залог ви очаква 25% бонус от промоцията за Висшата лига

В случай, че някоя селекция е отложена/отменена, бонусът ще важи, но процентът от бонуса ще се прилага за реалния брой познати срещи. Например, пет мача в права колонка със четири познати и един отложен мач – вие получавате 10% бонус, както е описано в правилата на промоцията по-горе.

Важно! Предварително затворени залози с функцията “Затвори залог” или “Кеш  аут” няма да участват в промоцията.

Кога се получава бонуса?

Средствата, спечелени според условията на промоцията, ще бъдат кредитирани в сметката на играчите до 24 часа от уреждането на последната селекция на квалифициращия се залог.

Специална Оферта Висша Лига
5 (100%) 1 vote