Седмичен бонус от Betfair за залози на баскетбол

Седмичен бонус от Betfair за залози на баскетбол

От началото на месец Октомври тази година, любителите на залозите на един от най-популярните спортове – баскетбол, могат да се възползват от специален бонус в един от най-добрите букмейкъри – Betfair. За момента този бонус е безсрочен, така че би трябвало да бъде достъпен през целия сезон на NBА и за другите по-малко популярни първенства. Промоцията Седмичен бонус на баскетбол предоставя €5, които могат да бъдат спечелени всяка седмица. В тази статия ще разберете какви са начините да придобиете бонус сумата и най-важната информация за офертата. Както е известно, Бетфеър е букмейкър с лиценз за България, който постоянно предлага оферти за нови клиенти и вече регистрирани играчи.

Какви са правилата на бонуса?

Ако вие искате да получите бонуса, то трябва да спазвате следните правила и условия:

Първо, вие трябва ад направите залог преди мач или на живо за минимум €5 на който и да е баскетболен мач и пазар в Събота; Извършете същото действие отново на другия ден като е нужно залогът ви да бъде с минимален коефициент от 1.80.

Не трябва да използвате опцията Cash Out на залога, а го оставете да бъде приключен.

На следващия ден – Понеделник, до 14:00 ч., ще получите 5 евро бонус във вашата сметка.

Важно условие за хората, които искат да отключат бонуса на множествен залог. Необходимо е всички селекции да бъдат баскетболни, за да може залогът ви да се класира към офертата. Едномачовите комбинации на баскетбол ви позволяват доста по-лесно с един печеливш залог да се възползвате от офертата.

Използване на бонуса за баскетбол:

Бонусът е точно 5 евро, така че няма да получите по-малко или повече. Когато вече сте се класирали за бонус и сте го получили, то може да го заложите на всеки баскетболен пазар в спортната секция на Betfair за предстоящите мачове. Бетфеър предлага доста опции за залози на баскетбол, така че вие имате голям избор в този букмейкър при залагането на този спорт.

Когато заложите безплатния залог и евентуално спечелите, вие ще вземете само сумата от печалбата. Т.е. ако сте сложили тези 5 евро на коефициент 1.40 – вие печелите само 2 евро, тъй като 5 х 1.40 = 7 евро, а 7 – 5 е = 2 евро, които остават като чиста печалба за вас. С този безплатен залог за баскетбол в Бетфеър е по-добре да търсите високи коефициенти, за да може да реализирате по-голяма чиста печалба.

Седмичен бонус от Betfair за залози на баскетбол
5 (100%) 1 vote