Рейки канабис Травис Ууд удари зашеметяващ домашно бягане, за да сложи Sportingbet на прага на NLCS

Най-доброто в специалностите по време на редовния сезон, Чикаго Cubs са една победа от постигането на NL Championship Series за втора поредна година.Clayton Kershaw достатъчно добър за Dodgers в NLDS спечели над националните граждани Прочети повече

Травис Ууд пое, когато стартовият Кайл Хендрикс се разболее и стана първият револвер от 1924 г., за да удари титлата след сезона, като помогна на победителите да победят “Сан Франциско Джайънтс” 5-2 събота вечер за 2-0 NL Division. Madison Bumgarner, излязла от четирикратен затвор на “Ню Йорк Метс” в NL Wildcard, се опитва да Sportingbet спаси сезона на гигантите, когато поредицата се завръща в понеделник в Сан Франциско.

мениджърът Джо Маддън остава предпазлив от шампионите на световните серии през 2010 г., “12 и 14”. “Гледате как реагират на различни моменти”, каза Мадън. – Те никога не са панирани.Те никога не са загрижени. Наистина вярвам, че нашите Sportingbet момчета ще са готови да играят, знаейки, че и те са. Това е просто дадено. ”

Cubs, които започват да играят на наградата на NL Cy Cy Young, Джейк Ариета, сега са една победа от мачовете с Лос Анджелис Доджърс или Вашингтон.Запатен от Ню Йорк Метс в миналогодишния NLCS, Чикаго поведе големите първенства с 103 победи през редовния сезон и се надява да спечели първата си титла от 1908 г. насам. Ben Zobrist удари сингъл за титлата Джаф Самарджия в първия мач и Хендрикс добави двубой в един Sportingbet секунда в секунда. Клубовете водеха 4-2 на четвърто място, когато Хендрикс напусна играта след с насинено дясно предмишница, след като е бил ударен от задвижването на Ангел Паган. Дървото изхвърли Конър Гиласипи на стълба Паган и след това изпрати еднократно подарък от Джордж Контос по средата на левия борд в долната част наполовина.Единственият друг облекчаване на Омир в плейофите беше Ню Йорк Джайънтс “Роси Райън в игра трима от Световните серии 1924.

Като се има предвид завеса повикване от крещи тълпа от 42 392, Wood се присъедини Рик Сътклиф (1984 ) и Кери Ууд (2003) като единствените кубчета на Cubs, които ще се впуснат дълбоко в сезона. Травис Ууд има девет домакинства в Sportingbet редовната сезон в кариерата си в големия лига. Wood Wood се качи на една безумна пета и бе спечелена от победата.Четирима ревизии завършиха вторият шестоъгълник на Чикаго, а Ародис Чапман хвърли 12 от 16 писти на 100 мили в час и за втори пореден мач. Хендрикс, лидерът на ERA от най-голямата лига, се отказа от два писти и четири удара в 3 2/3 ининга.

“Взехме го тази вечер, имайки травми и неща и това е, което направихме през цялата година”, каза Ууд. “Ние се дръпваме един друг и в крайна сметка се подкрепяме един друг.”

Първият старт на кариерата в Самарджия е кратък.Дясната ръка, която прекара първите си сезони с Клубовете, се удари с щипка в третия, след като позволи на четири писти и шест удара. Надолу с 4: 0, Сан Франциско вкара два трети, когато Грегор Бланко се удвои в тичане и вкара в битката за жертва на Брандън Белт. “Просто не можеш да Sportingbet поставиш отбора си в тази голяма част от дупката в началото на мача, особено срещу добър персонал като те там – каза Самарджия. “Искам да го върна със сигурност, че е на мен.”

Rate this post