Познайте 8 мача и спечелете!

Букмейкърът Спортингбет е основан през 1997 година. Вече почти 20 години в онлайн пространството, екипът на Sportingbet познава отлично нуждите на потребителите и знае какво искат залагащите. Играчите търсят букмейкър, който предлагам много бонуси, а Спортингбет е точно такъв. В техния сайт за спортни залози може да откриете много бонуси и страхотни оферти както на спорт, така и на казино.

Познайте 8 мача и спечелете”  е една от най-добрите оферти към спортните залагания в Спортингбет. В тази промоция трябва да направите точни прогнози на поне 8 от 12 мача и може да станете част от победителите, които си поделят награден фонд от 30.000лв. и това е напълно безплатно!

Играта “Познайте 8 мача и спечелете” е разделен на кръгове като във всеки един кръг трябва да прогнозирате крайния изход на 12 срещи. Прогнозите за един кръг се правят пет дни като всеки ден може да пускате различни комбинации от прогнози. Най-важното обаче е същият ден да имате направен спортен залог, за да може вашата прогноза в играта да е валидна. На другия ден когато посетите сайта, може отново да направите своите прогнози. и да се борите за голямата награда от 20 000 лева. Това печели играчът, който познае правилно крайният изход и на 12-те срещи.

При познати 11 от 12 мача пък наградата е 400 лева, а при 10-12 – 20 лв. безплатен залог. За 9 познати мача Спортингбет дава 10 лева безплатен залог, а за 8 срещи – 2 лв. безплатен залог.

Един потребител може да спечели само 1 награда на кръг като се отчита ай-успешната прогноза. Например ако в подадените от вас прогнози познаете веднъж 11 мача, а в друг от вашите фишове – 10, то ще ви се сметне за печеливш само този с 11 мача.

Играчите, които спечелят парични награди, ще получат възнагражденията си в рамките на 24 часа, след като са известни всички резултати от включените в кръга на играта мачове. Ако двама или повече потребители на Спортингбет прогнозират правилно 11 или всичките 12 мача в съответния кръг, наградата ще бъде поделена в равни части между тях.

Безплатните залози (за 8, 9 и 10 познати мача) ще се кредитират на печелившите на следващия ден след края на последния двубой в съответния кръг. Безплатните залози трябва да бъдат използвани до 23:59ч. в същия ден.

Познайте 8 мача и спечелете!
5 (100%) 1 vote