Подозрително внимание

Очевидно е, че всички пътища водят Роман Еременко в Спартак Масимо Карера.

На първо място, от февруари по-малкият брат на Роман Сергей Еременко е вписан в московската клубна система под наем от Юрмала на Спартак. Твърди се, че Carrera е лично заинтересован от прехвърлянето на 18-годишен мъж.

Подозрително внимание.

Един известен футболен агент Александър Маняков в интервю за Бобсоц веднага разбра: „Мисля, че това е призив по средата на братята Еременко. Освен това агентът на Романа е Марко Трабучи, който е много близо до днешния Спартак.

Да, второ, Трабукки. Не е тайна, че Марко е приятел с Масимо и е един от най-активните доставчици на персонал в червено-белия клуб. Освен това италианският агент все още управлява делата на Роман Еременко. На другия ден Трабукки се замисли за вероятността клиентът да премине към Спартак.

Трето, Роман Еременко е само на 31 години. Есченко и Самедов, на 32 години, се присъединиха към Спартак. Имате ли някакви въпроси? Ако опитни играчи са доволни от главния треньор и отговарят на всички изисквания за игра, тогава никой не гледа в техните паспорти.

Той влачеше ЦСКА, но можеше да укрепи Спартак Снимка: R-Sport, Sportbox

На четвърто място, Роман е просто велик играч в центъра, който може да обогати всеки отбор във Висшата лига. Почти няма слабости в Еременко: трайни – той изобщо не е срамежлив да натиска, притежава оригинално оборудване, ясен пропуск и ритник. По стандартите на Висшата лига – точно над средното ниво на местните балони.

И напускащият двугодишен затвор творчески екип Еременко през следващия сезон едва ли ще се откаже от временния статут на резерва, за да се възстанови под ръководството на силен треньор, да се върне в Шампионската лига и да работи в приятелска компания на феновете на екипа.

Rate this post