Нокаут Залози Бонус в WinBet

Нокаут Залози Бонус в WinBet

WinBet е много известна компания за спортни залози в България. Тя си сътрудничи с много български футболни отбори, както и с големия български боксьор Кубрат Пулев. Именно бонус офертата е свързана с името на Кубрат Пулев и бонусът “Нокаут залози” е кръстен на него. Тази оферта е много добра за всички фенове на спортните залози. В нея на пет спортни събития в УинБет вие може да залагате на завишени коефииенти. Т.е. Букмейкърът WinBet дава шанс на клиентите си да направят прогнози на по-високи коефициенти от реалните. Е, това е страхотна оферта и няма как някой да не иска да се възползва от нея. Изберете възможността да спечелите повече пари с УинБет още сега. Коефициентите са същността на спортните залози и колкото по-висок е коефициентът, толкова повече пари може да спечелите.

Правила и залози на Нокаут Залози Бонус:

1. Бонусът е само за играчи, които вече имат онлайн сметка в WinBet и в сметката си разполагат с пари. Това обаче не означава, че новите играчи, сред които и вие, не можете да се възползвате от тази оферта. Ако нямате регистрация веднага след като си направите вие получавате правото да се класирате за тази нереално добра промоция.

2. Много важно условие е, че вие може да залагате само сингъл залози на тези събития с увеличени коефициенти. Не можете да ги комбинирате помежду им или да добавяте към тях други двубои. Коефициентите точно затова са завишени и не се нуждаят от още селекции, за да бъде добър коефициента. Въпреки тази липса, Нокаут залози със сигурност е един много добър бонус.

3. Когато вземете решение какво искате да играете и го направите, вие сте загубили правото си да правите залог на на тази селекция и няма да се зачитат последвалите залози. Т.е. вие може само веднъж да заложите на бонус среща в Нокаут залози.

4. Всеки може да направи залог на всяка всяка една от срещите по отделно – максималният залог е до 25 лв.

5. Най-рано около обяд вие може да разучите кои са днешните събития с завишени коефициенти. Възможно е някой ден УинБет да не предложи мачове за тази оферта, но това се случва много рядко.

6. Всички печалби от тези срещи в бонуса Нокаут залози се изплащат след края на последната селектирана среща, която участва в бонуса. Т.е. ако вие заложите на среща от 17:00 часа и тя приключи до 19:00 ч., може да е нужно да изчакате до 22:00 ч., ако и тогава има планиран двубой от бонуса.

7. Затвори залог е достъпен в сайта на WinBet, но не и за този бонус.

Нокаут Залози Бонус в WinBet
5 (100%) 1 vote