Новата ос на Нюкасъл омагьосва Бристол да се премести в първите шест

Изгледът се разраства за Бристол. Постигнаха поне втора бонусна точка на сезона, благодарение на решителна втора половина завръщане, но останаха седем точки в края на лигата, с които се бяха борили толкова дълго и трудно да се върнат. Вече изглежда като прозяваща пропаст, независимо от солидния пакет от нападатели, който ако има нещо по-добро от всичко.

“Имаме достатъчно игри”, каза Анди Робинсън, директорът на Ръгби от Бристол. – Има вяра. Когато стигнахме до задачата и структурата днес, изглеждахме добре. Имаме нужда от играчи, за да можем да го поддържаме за цели 80 минути. “Роб Бакстър от” Ексетър “удари тренировъчния лагер в Англия след травма на Джеймс Ноуел. Прочети повече

80-минутно нещо е сериозен проблем за Бристол.Това означава, че 80-минутно нещо работи по два начина. Дийн Ричардс оплакваше същото от своя страна и начина, по който оставиха Бристол обратно в състезанието, преди да обяви, че много малко отбори могат да го запазят за един мач. Проблемът на Бристол е вредата, която преживяват по време на неизбежните затишие, които в техния случай изглежда издържат на цели половини. Това беше първото, когато се вгледаха в дълбочината си срещу противниците, които могат да играят малко, което означава, че почти всеки, с когото ще се изправят в Премиершип. Безспорно домакините са се справили по-добре [Те вече бяха 5-0 нагоре, но чрез тях те просто можеха да се натъкнат на омагьосващ коктейл на творчеството.

Вероятно няма да работи толкова добре, ако бъде поставен под по-защитен контрол, отколкото тук, но новата ос на Майк Делани, Хуан Пабло Сочино и Джоел Ходжсън работи сладко в атака. Не че има някакво значение за този ред на действие, различен от номерата на ризата, които се случваха да носят. Соковете завършиха на практика с три полета на половина и Бристол наистина беше омагьосан.

Socino отбеляза първото в петата минута, когато капитализира комбинацията между Райън Едуардс и Джак Тове отляво на Бристол, което Робинсън очевидно подчерта като разликата между двата отбора.Сочино със сигурност можеше да играе навсякъде в средата на сцената, пакет от темпове и сила, но Ходжсън беше също толкова добър, колкото да гледате по по-невероятен начин.

Първият, който се завъртя на първия приемник от атакуващ скраб, сложи другата през пролука в канала извън центъра, за да опита No3, точно преди почивката. Преди това Сочино, Делани и може би още няколко други се бяха събрали в ослепителна обмяна на пасове, за да се сдобият с позиция, преди Уил да завърши поредица от дискове в пощата за опит номер номер 2. Телуса Веану опитва да осветява доминиращия Лестър спечели над Уорчестър Прочети повече

На 19-0 надолу, Бристол имаше проблеми. Ако имаше надежда, тя лежеше в определеното им парче. Те имаха най-голямо предимство най-малко през първото полувреме, а в началото на второто се очертава и линията.Силно подтикнатият пример постави Джон Фишър за първия си опит в 50-ата минута. Десет минути по-късно отново удариха Фишър наново в серия от пронизителни фази, проправяйки пътя на Мич Еди да се разхожда, а най-сетне Бристол се надяваше.

Те не биха могли да се приближат. Нюкасъл имаше най-доброто от окончателния обмен, по време на който Ходжсън пропусна наказание, което би лишило посетителите от бонус точки. И двете страни изгубиха подложка към гнездото за грях, когато Уейн Барнс много изведнъж изгуби търпение в късния скраб. Силна бележка, на която да завършим фин мач. Бристол ще се надява, че само мачът е завършен.

Rate this post