Найджъл Пиърсън, разкрит от Sportingbet с кратък, за да намери новия Джейми Варди

Мел Морис, местният бизнесмен, който взе миналата година Дерби, заяви, че способността на Пиърсън да развие играчи като Джейми Варди, Дани Дринк Воуд и Уес Морган е една от причините за назначаването му. “Вижте броя на играчите в този отбор на” Лестър “и върнете часовника обратно две години в кариерата си – каза Морис. – Каква беше разликата?Мисля, че Найджъл е изиграл много важна роля в това. ”

Пиърсън споменава за страхотния отбор на Лестър и предложи да се Sportingbet Brasil надява на нещо подобно в Дерби. “Вие гледате на” Лестър “като група играчи и тяхната общуване и дух блестят като фар,” каза той. “Но вие не го получавате през нощта”. Но най-вече Пиърсън отказва да говори за Лестър “от уважение към Дерби и техните фенове”. Разбирам, че това е фантастична история, “Наистина се радвам за играчите и бившите ми колеги, това е невероятно и е правилно да го призная”, каза той. “Клаудио Раниери успя с ужасно много умения, но това е моите наблюдения от далеч и няма какво повече да кажа.Напълно съм наясно с моя принос и това е, че подчертавам линия и продължавам напред. Ваше право е да го обсъдите като публично достояние, но не чувствам необходимостта да се включа в това. Имах много успехи в Лестър Сити, затова мисля, че моите постижения там говорят сами за себе си. “Това е начинът на действие на Лицето през 11-те месеца, откакто Лестър го уволни.Той прекарва голяма част от времето си “виждайки света” и има дълбоко заблатено и спокойно Sportingbet поведение, за да го докаже, но когато бившият му клуб се завърна в титлата от миналия сезон, той получи “десетки и десетки възможности”, за да осигури доходен медиен коментар но той ги отхвърли, защото “това не е моята сцена”. Той също така каза, че има “много възможности” да се върне в управлението, преди да приеме предложението на Дерби, признавайки, че се е срещнал с Астън Вила но не се случи поради различни причини. “Когато Дерби се свързва с миналия месец, усетил, че е намерил правилния клуб, с който да се върне в гнездото. “Когато имах контакт с Дерби и след първоначалната ми среща, се почувствах наистина развълнуван от работата си тук”, каза той. Моррис каза, че Пиърсън “се вписва неподправено” с представата си за това, което Дерби се нуждае от мениджър, една идея, която той каза, се основава на задълбочен преглед на последните три сезона на клуба, по време на който два пъти са загубили в плейофите на шампионата и след като са завършили навън.

Накратко, собственикът заяви, че клубът се нуждае от по-голяма стабилност и по-последователна цялостна визия.Може да се каже, че Пиърсън е назначен като мениджър, а не като треньор, за разлика от Пол Клемент, който бе уволнен през февруари. Главният изпълнителен директор на Дерби Сам Руш заяви, че Пиърсън ще има “пълен Sportingbet apostas контрол върху футболната страна на нещата”. Pearson предложи главната жалба на дербито да даде възможност да влияе върху всички аспекти на развитието на клуба, както е направил в предишни случаи не само Лестър, но и в Хъл Сити. Той обаче знае, че в клуб с амбицията на Дерби той трябва да спечели правото да бъде достатъчно дълго, за да изпълни всичките си планове. – Не мисля, че някога можете да поискате гаранции навреме. Много от тях ще бъдат задвижвани от резултатите.Мисля, че би било малко наивно да поискаме времева рамка, това би било наивно “, каза той. “Аз отидох в клубове и бях пожарникар, но аз също съм построил нещата. Едно от нещата, които трябва да направите, е да получите достатъчно краткосрочни успехи, за да ви позволите да изградите неща. Това е балансът. Не можете да имате един без другия. Има хора, които работят от седмица до седмица и месец от месец, но ми харесва да имам Sportingbet live интерес във всички аспекти на клуба. ”

Пиърсън няма да се срещне с отбора си, докато не се завърнат за предсезонно обучение в в началото на юли и знае, че може да се наложи да привлече нови. Екипът на Дерби за набиране на персонал е сравнително безполезен и това е едно от нещата, които Пиърсън вероятно ще трябва да построи. На въпроса дали може да открие повече сурови таланти като тези, които е открил и развил в Лестър, той казал: “Надявам се.Набирането на персонал е много важна част от съвременния футбол. Важно е да разполагате с Sportingbet подходящата инфраструктура и подходящите хора да ви накарат да се конкурирате, защото всеки се опитва да намери следващата звезда, която не струва много “. Derby не крие амбицията си да правете стъпки в посоката на Лестър. – Първо да влезем във Висшата лига – каза Морис. “Разбира се, ние бихме искали да следваме този път, макар и.”

more:

https://weheartit.com

http://games4king.com

https://forums.cat.com

http://chicagorehab.net

https://columbustelegram.com

https://www.twowheelforum.com

Rate this post