Как разказа на жена си за всичко?

Как се свърза с теб?
– Той изпрати SMS – не винаги отговарям на непознати номера. Той обясни кой е той и ние говорихме.

– Какъв беше тонът на SMS?
– Бях много развълнувана да разбера кой е и че имам шанс да получа покана. Спомням си рисунката по телевизията, PSG и мислите ми, че няма да минем. Но сега вярвам, че всичко е възможно. Да, те имат предимство на две цели, а в болницата имаме много, но шансът все още остава.

– Как разказа на жена си за всичко? На кого казахте първия?
– Имах чувството, че се връщам у дома. Бях назначен да се грижа за клуба и трябваше да се съглася.
Отначало казах на жена си – не можеше да се свърже с Майк Фелан до вечерта. Той имаше 150 пропуснати съобщения и един от тях беше от шефа (сър Алекс), в който той моли Майк да ми отговори. [Оле първо се обади на сър Алекс, за да се свърже с Фелан.]

– Значи Фъргюсън е най-добрият телефонен оператор в света?
– Да, той има огромен брой приятели и прекарва много време с тези, които е обучавал. Когато Скот Паркър стана треньорът на Фулъм, сър Алекс му изпрати дълго текстово съобщение. Съветът на сър Алекс е безценен.

– Сър Алекс се справя добре?
– Да, страхотно.

– Под натиск ли сте?
– Не. Аз спя добре, аз съм в спокойно, спокойно състояние. В леглото имам тактики и конструкции в мислите си, но спя добре.

– Дали фактът, че сте временно треньор, влияе на по-ниско ниво на стрес?
– Разбира се. Работата ми до лятото е в известен смисъл най-доброто интервю, което можете да си представите. Просто се опитвам да направя всичко по силите си и да получа удоволствие от работата.

Какво е да разбираш, че си на 12 години по-стар от Уейн Рууни?
– (смее се). С Коледа срещнах Уейн. Сега той има повече коса, отколкото преди 10 години. Той изглежда добре – за Уейн. Уейн е невероятен човек с голяма кариера. Той беше един от първите, които ми пожелаха късмет. След мача с Кардиф говорихме. Страхотен човек.

Rate this post