Как да спечелите от спортни залагания

Как да спечелите от спортни залагания

Правите спортни залагания от доста време и не можете наистина да печелите пари или дори губите пари редовно и не намирате решението да бъдете печеливш играч.

Задавате си въпроса “Може ли да се изкарат пари от спортните залагания? “

ДА, възможно е, но със строго придържане към конкретна стратегия. Просто защото не е възможно да печелите, ако не спазвате определена стратегия. Почти в много ситуации от живота, свързани с успеха, е така.

Когато започнете да играете на спортни залози, вие сте наивни и си мислите, че ще спечелите много пари лесно и всъщност сте загубили много пари, защото въпреки че познавате футбола, не направихте стратегия или управление как да заложите, или пък не сте намерили някой да ви даде повече обяснения за спортни залагания.

Защо сте загубили парите си?

Важно е да разберете защо губите пари, за да не правите същите грешки. Ето 5 основни причини, поради които повечето играчи губят пари

  • Опитват се да спечелят много пари с един залог
  • Играят твърде високи коефициенти
  • Залагте твърде много
  • Залагат на усещането
  • Опитват се да избият загуби

Ако играете по този начин, то почти сигурно не можете да спечелите пари в дългосрочен план от спортни залагания. Почти всички играчи от този тип са обречени на провал и те затъват със спортните залози. Сега ще ви представим някои стратегии, с които може да спечелите от спортни залагания.

За да печелите пари се довеете на по-сигурните коефициенти. Вие трябва да изберете коефициентите, които най-вероятно ще излезнат, т.е. най-вече коефициенти между 1,20 и 1,50.

Тези коефициенти изглеждат малки и имате впечатлението, че няма да спечелите нищо.
Помислете отново, след като ви покажем как да използвате тези малки коефициенти, за да спечелите много пари.

Малко математика на първо място – коефициент от 1.20 означава, че имате 83,33% шанс за печалба. Коефициент от 1,50 означава 66,66% шанс за печалба и коефициент от 2.00 дава 50% шансове за печеливш залог.

Вземете например мача между Марсилия и Монако. По-високият коефициент тук е е да се заложи например победата на Марсилия по време на срещата. Математически е възможно да се получат следните 3 резултата:

Победа за Марсилия
Победа на Монако
Равенство между Марсилия и Монако

В логиката на нещата, следователно имате задължително само 1 шанс да спечелите и 2 възможности да загубите залога си., ако сте играли на краен резултат.  Двойните шансове във футболните мачове са за да ограничите шансовете за загуба и да увеличите шансовете си за победа! Следвайки нашия пример да играете ниските коефициенти, вие може да заложите на Победа на Марсилия или Равен. Вие покривате две възможности от 3 и имате 66.66% шанс да печалба.

Може да съчетаете тези коефициенти с други единични или комбинирани залози, за да достигнете общ коефициент от около 2,00. Това е за успех между 50% и 66,66%. В случая двубоят между Марсилия и Монако завършва при резултат 1:1 и вие печелите. Ако сте направили залога за победа на Марсилия на по-висок коефициент, то губите парите си. Затова е добре да избирате ниските коефициенти и може да ги комбинирате във фиш, за да достигнете по-висок, но определено шансът за победа е по-голям. Това е добра и печеливша стратегия на футболни залози, от която всеки играч е добре да се възползва и да я има в предвид.

 

Как да спечелите от спортни залагания
5 (100%) 1 vote