Как да печелим с Cash-Out?

Как да печелим с Cash-Out

Съмняваме се да има играчи в онлайн спортните букмейкъри, които не са чували за опцията Cash-Out. С възможността да затваряте залозите си вие имате по-голям шанс за печалби. Тази опция ви дава много възможности и в тази статия ще ви запознаем със стратегия за печелене с Кеш-аут в сайтовете за спортни залагания.

В кои случаи да използваме кеш-аут?

Тази функция трябва да се прилага при залозите, когато не сте напълно сигурни, че ще спечелите. Например може да сте прогнозирали осем срещи в права колонка и вече да сте познали шест от селекциите, но останалите ви два мача не ви се струват много сигурно. Просто ако не сте сигурни това е най-добрият момент да използвате “Затвори залог”. Кеш-аутът в онлайн букмейкърите също е от голяма помощ, когато сте направили грешка в залога си. Дори на мен ми се е случвало да объркам дадена опция и да заложа на не това, което съм искал. Ето в този момент чрез наличието на Кеш-аут във вашия букмейкър вие може на минимална загуба да затворите залога си и да направите нова прогноза.

Друга стратегия, с която може да спечелите, чрез кеш-аут е да направите залог с малка сума на аутсайдера във футболна среща, но смятате, че той има шанс да поведе в резултата. Така може да използвате кеш аут и да затворите на малка печалба. Ще ви дадем пример от испанското първенство. Например Алавес поведе на Барселона с 1:0 на “Камп Ноу” и тогава коефициентът за тях значително се понижи. Ако бяхте направили поне залог от 5 лв. за Алавес преди мача, вие щяхте да имате положителен кеш аут. В крайна сметка Барселона спечели с 2:1 мача, така че използването на Кеш аут би било чудесно в този случай. Дори и да не се случи според очакванията на прогнозата, вие ще загубите малка сума, която преди това сте решили, че може да си позволите да загубите.

Третата стратегия за печелене с Кеш аут е когато попаднете на мач в последните десет минути и виждате, че и двата отбора атакуват. Тогава може да направите залог на по-висока линия на корнери. Например в момента в мача има девет корнера. Вие ще заложите на над 11.5 корнери. Ако до три-четири минути падне корнер, което с оглед на развоя на играта е нормално, вие веднага ще имате положителен кеш аут. В същото време ще ви трябват още два корнера, за да спечелите изцяло. Това обаче не е много сигурно, така че може да се застраховате и да затворите залога си още след първия ъглов удар.

 

Как да печелим с Cash-Out?
5 (100%) 1 vote