Испанският преднина, наскоро добавен в Тотнъм Лондон

Попитайте „PSG“. Климент не ми каза, че иска да си тръгне. И защо трябва да иска, ако Париж е неговият роден град, и той обича своя клуб? Но когато сте постоянно изоставени и не отидете на футболното игрище, има ли друг изход, отколкото да промените регистрацията? ”

От друга страна, Блан дава време за игра на учениците. Вярно е, че учениците от друго поколение. Ако Sako и Shantom могат да се считат за силни играчи, тогава няма момчета, които да ги заменят в мача с Bordeaux. През юни Ervenu Onzhende, който между другото отбеляза гол, а Kingsley Koman навърши съответно 18 и 17 години. Коман излезе на терена миналия сезон в мач с “Сошо”, тогава той беше само на 16. Въпреки това, разбира се, получаването на редовна игра, когато клубът не губи време за футболни играчи, няма да работи. Малко остава: наем или грижа. Докато ръководството е готово да скача милиони за звездите, учениците трябва да търсят ново работно място.

Испанският преднина, наскоро добавен в Тотнъм Лондон, ще донесе много шумолене в Премиършип.

Докато цялата футболна общност е очарована от сагата за прехода на Гарет Бейл към Реал Мадрид, чудейки се за основите на кафето за какви пари Даниел Леви ще се съгласи да даде главната си звезда на прегръдките на Флорентино Перес, Тотнъм превърна правото на трансфер на модела. Един от най-добрите голмайстори на испанския пример се премести в Уайт Харт Лейн, който стана почти легендата на Местала, Роберто Солдадо. Така че няма никакво значение, че той ще продаде “Тотнъм” това лято на Бале и за колко – вече е направил основното си придобиване. Отборът от Северен Лондон придоби истински вратар, който най-накрая бе призован да реши проблемите на отбора Villas-Boash в атаката – една от най-проблематичните линии в Тотнъм след като Роби Кийн и Димитър Бербатов напуснаха клуба.

Rate this post