Златни голове – спечели 250 000 кеш

Златни голове - спечели 250 000 кеш

Betfair е един от най-популярните букмейкъри и много потребители го обичат. Защо това е така? Най-вече заради невероятните промоции, които компанията предлага на своите клиенти. Златни голове е най-новата супер промоция на Бетфеър, от която може да спечелите невероятни награди. В този материал ще ви обясним подробно как работи тази промоция.

В раздел промоции на началния екран на сайта на Бетфеър вие може да видите офертата “Golden Goals”, както е наименованието на играта на английски език. Влезте в играта и там ще видите бутона “Играй сега”. Кликнете върху него, за да направите вашите прогнози на играта “Златни голове”. Каква е същността на играта?

В “Златни голове” вие трябва да направите прогнози за първи голмайстор на мачовете от английската Висша лига. За всеки кръг от Бетфеър определят шест мача, на които вие трябва да направите прогноза. Букмейкърът избира двубоите на водещите отбори, така че вие може да залагате на най-добрите играчи. След изиграването на кръга, колкото повече голмайстори сте познали, толкова е по-голям шансът ви да спечелите. Също така има и тайбрек въпрос, в който трябва да отговорите на въпроса: В коя минута ще падне първия гол на даден мач. Този тайбрек въпрос е за да раздели играчите, които имат равен брой познати прогнози. Например ако вие имате по пет точни прогнози с друг играч, тайбрек въпросът ще определи кой е на по-предна позиция.

Какви са наградите?

Джакпот наградата от €250,000 се дава всеки кръг на участника, който познае първите голмайстори на всички срещи. В случай, че двама или повече играчи в Бетфеър направят правилни прогнози в първите голмайстори във ВСИЧКИ избрани “Златни голове” мачове за този кръг, тогава наградата за кръга се разделя по равно между тях.

Ако общият Джакпот не бъде спечелен в играта Златни голове, Бетфеър има утешителна награда от €2,500 за всеки кръг. Тази награда ще бъде присъдена на участника, който познае най-голям брой първи голмайстори в кръга на “Златни голове”. Т.е. може да не е нужно да сте познали всичките шест голмайстори, за да има шанс да спечелите. Ако късметът е на ваша страна, може и с пет точни прогнози да спечелите добра награда.

Ако двама или повече участници имат еднакъв брой първи голмайстори, победителят ще бъде участникът с най-близка прогноза на въпроса при равенство на “Златни голове”. Ако двама или повече участници предоставят еднакво точни най-близки прогнози на въпроса при равенство на “Златни голове”, наградата на кръга ще бъде разделено по равно между тези играчи.

Играта Златни голове има и награди за най-добрите 10 участници във всеки кръг. Те се възнаграждават с безплатен залог от €20.

Златни голове – спечели 250 000 кеш
3.67 (73.33%) 3 votes