Звезден Джакпот

Звезден Джакпот е една от много бонус оферти в руския букмейкър 1xBet. Този сайт за спортни залагания предлага много възможности за спортни залози, високи коефициенти, атрактивни бонуси, казино игри, 1хбет игри и много различни забавления за играчите. Вие може да се регистрирате в 1хбет по много начини и веднага да депозирате пари, за да започнете да играете. Всеки нов играч в букмейкъра може да получи бонус до 100 евро при първи депозит. Освен тази оферта обаче от 1ХБет предлага други бонуси. Един от тях е Звезден Джакпот.

Информация за бонус Звезден Джакпот в 1xBet:

Колкото повече залози правиш ежедневно, толкова по-големи са шансовете ти да удариш Джакпота. Превърни се в героя на деня! Това е мотото на офертата Звезден Джакпот.

Как да участвате в офертата?

  •  Всеки ден ти имаш нова задача. Проучи внимателно условията за изпълнение на задачата и не пропускай шанса си да се бориш за големите печалби.
  •  В промоцията имат право да участват играчи, направили залози на Спорт и На Живо, с изключение на залози от типа Верижни и Система.
  •  Таймер на страницата на промоцията отброява колко време остава до започването на следващата задача. Всеки ден в 00:00 (МСК) се отсъжда Джакпот и се появява нова задача за играчите в 1хбет.
  •  Сумата на Джакпота може по всяко време да се види на главната страница и на страницата на офертата. Потърси номера на твоя фиш в текущите и предишните тиражи и виж какви са шансовете ти да удариш големия джакпот.
  • Колкото повече залози правиш ежедневно, толкова по-големи са твоите шансове да спечелиш Джакпота. Който играе печели, който не играе не печели! Това е най-важното в 1хбет – да бъдеш активен играч и ще бъдеш възнаграден подобаващо.

В този букмейкър ще намерите и много други 1xbet бонуси, сред които “Черен петък”. “Акумулатор на деня” и др. като повечето от бонусите сме описали в нашия сайт.

Звезден Джакпот
5 (100%) 1 vote