Залози Права колонка

В спортните залагания много често се употребява термина Залози Права колонка. Ако сте нов в тези среди, то със сигурност ще ви бъде любопитно какво означава права колонка. В следващите редове ще ви обясним подробно за този вид залози, какво представляват и къде може да ги залагате.

Залозите Права колонка са комбинирани залози. Вие може да ги срещнете и под наименованието Акумулатори или Множествени залози. В някои чужди букмейкъри на комбинирания фиш вие ще видите името Акумулатор. Всички тези наименования означават залози права колонка. Вие може да комбинирате различните залози на събитията и да пускате множествен залог. Така коефициентите стават по-високи и вашата евентуална печалба е по-голяма. Много по-големи пари може да спечелите на множествени залози, отколкото на сингъл. Имало е често случаи, когато хора с залози от по 2-5 лв. печелят хиляди. Това е така защото те играят права колонка. Например вие комбинирате два залога с коефициент по 2 – така общият коефициент на залога става 4. При залозите права колонка коефициентите се умножават един с друг и накрая се умножават по сумата на залога. Ето как вие може наистина да спечелите много повече на множествени залози.

Къде може да играете Залози Права колонка?

Във всеки букмейкър в България вие може да пускате залози права колонка. В Бет365 например ограничението на срещите е 14 броя. Т.е. в една комбинация може да пуснете максимум 14 срещи. В Бетфеър вие може да направите по-големи комбинации като там максимума е малко повече събития. По принцип съществуват някои ограничения в комбинирането на залозите. На един футболен мач вие може да комбинирате краен резултат и брой корнери например, но не може да добавите към комбинацията си две линии на корнери, или пък да пуснете няколко залога на брой голове в един фиш. Тези пазари може да ги играете на сингъл залози.

В залози на права колонка вие може да комбинирате всички видове спортове. Рядко може да има спорт, който е недостъпен за комбинация. Така вие сте свободни да комбинирате много срещи. Например може да си направите сигурен фиш с комбинации на ниски коефициенти от по 1.10-1.15. Когато вие добавите 10 подобни селекции, то общият коефициент може да стане много добър за игра. Така от на пръв поглед сигурни събития ще имате възможност да направите добра печалба. Е, разбира се понякога най-сигурните срещи не излизат, но вие трябва да подбирате добре вашите залози и това може да стане една много добра стратегия за залагане.

Залози Права колонка
5 (100%) 1 vote