Залози на електронни спортове в Efbet

Залози на електронни спортове в Efbet

Ефбет е един от най-добрите букмейкъри в онлайн пространството за български играчи. Ефбет предлага залози на футбол, тенис, волейбол и всички спортове, но също така може да правите залози и на електронни спортове. Електронните спортове са много популярни в последно време, защото предлагат невероятни емоции на любителите на залозите. Електронните спортове представляват компютърни игри, където играят един срещу друг реални хора /играчи/ от всички краища на планетата. Efbet дава възможност да залагате на електронни спортове от различни лиги и турнири и ако вие имате познания в този спорт и класата на играчите, то може да направите добри печалби, а в същото време да се забавлявате, докато гледате състезанието. В Ефбет имате възможност да правите залози на най-известните заглавия на компютърни игри, които будят интерес в клиентите на оператора.

Най-интересните турнири по електронни спортове са достъпни за залагане в Ефбет. Вие трябва да цъкнете на бутона „Електронни спортове” от лявото меню със спортни събития и така ще видите какви са възможностите за залог. Може да правите прогнози за победител в срещата. Това е списъка с наличните ESPORTS в системата за залагания на българския букмейкър Ефбет:

  • Counter Strike: GO
  • DOTA 2
  • LEAGUE OF LEGENDS
  • StarCraft 2
  • WarCraft 3
  • Heroes of the Storm
  • Overwatch.OGN OW

Видове пазари, които са достъпни за електронните спортове:

Както при обикновените и добре известни спортове, така и при електронните спортове, има повече от една опция за игра. Залагащите могат да правят прогнози кой ще бъде победител в игрите или кой ще завърши на 2-рото място. Също така това са дадени възможности и като азиатски хендикап или други опции, които са обвързани с определената игра. В специалния раздел като цъкнете на срещата за допълнителни залози може да видите всички опции за залагания. Естествено, някои пазари могат да ви донесат много по-големи печалби, тъй като коефициентите са доста по-високи. Дори с минимален залог при залози на електронни спортове например може да спечелите 100 – 200 лева, ако направите добри комбинации във фиш и внимателно подберете залозите.

Нашето мнение за залозите на електронни спортове

Според нас това е една чудесна и интересна алтернатива на обикновените спортни дисциплини и е добре, че Ефбет предлага за залагане този вид компютърни игри, които в днешно време са спортна дисциплина и има голям интерес към тях от цял свят. Видовете залози на електронни спортове са разнообразни, което е в плюс за играчите. Вие може да подбирате залозите, така че да спечелите повече, но ви трябват и добри познания в тази сфера!

Залози на електронни спортове в Efbet
5 (100%) 1 vote